Εφημερίδα Κοινωνική

14η Διημερίδα Βιολογίας Ραλλείου Λυκείου

14η Διημερίδα Βιολογίας Ραλλείου Λυκείου
25 Μαΐου 2020

ΤΟ ΡΑΛΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ συνδιοργανώνουν την 14η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο: «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία».

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ. Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης είναι: https://diavlos.grnet.gr/event/e1663. Οι ώρες διεξαγωγής της θα είναι 10.00 – 13.00 την Πέμπτη 28 / 5 / 2020 και 10.00 – 13.00 την Παρασκευή 29 / 5 / 2020. Η θεματολογία της διημερίδας περιλαμβάνει σύγχρονα ζητήματα της Βιολογίας όπως, η διάγνωση και αντιμετώπιση των γενετικών ασθενειών, ο προγεννητικός έλεγχος, η εξέλιξη στη ζωή μας, η ρύθμιση της έκφραση των γονιδίων και η σχέση του περιβάλλοντος στην επιδημία COVID 19. Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ερευνητές με σημαντικό έργο στην επιστήμη της Βιολογίας.

Το πρόγραμμα της διημερίδας θα ανακοινωθεί από τον «Δίαυλο» καθώς και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις http://lyk-ralleion.att.sch.gr/index.php/gr/ και www.pev.gr καθώς και στο facebook της ΠΕΒ, όπου και θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διημερίδα.

afisa


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ