Εφημερίδα Κοινωνική

Εξόρμηση σωματείων και φορέων στο νοσοκομείο «Μεταξά» (ΦΩΤΟ)

Εξόρμηση σωματείων και φορέων στο νοσοκομείο «Μεταξά» (ΦΩΤΟ)
07 Απριλίου 2020

Γιατροί, νοσηλευτές, μέλη του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεταξά μαζί με αντιπροσωπείες από το ΔΣ σωματείου εργαζομένων ΕΝΕΔΕΠ, Συλλόγων Γυναικών Περάματος και Κερατσινίου (μέλη της ΟΓΕ), Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη σημερινή κινητοποίηση, μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία και πραγματοποίησαν εξόρμηση έξω από το νοσοκομείο Μέταξα.

Εξέφρασαν τη στήριξη τους στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το τεχνικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου να συνεχίσουν να δρουν ακούραστα για την υγεία του λαού, χωρίς όμως να μένουν σιωπηλοί μπροστά στις ελλείψεις στο νοσοκομείο, στα μέτρα ατομικής προστασίας, μπροστά στην αισχροκέρδεια από τον ιδιωτικό τομέα υγείας.

Κάλεσαν τους ασθενείς να ενώσουν την φωνή τους με το προσωπικό των νοσοκομείων απαιτώντας την άμεση στελέχωση με όλο το αναγκαίο προσωπικό στα νοσοκομεία, με προτεραιότητα τις ΜΕΘ και τα ΤΕΠ. Να επιταχτούν οι ιδιωτικές κλινικές και τα κρεβάτια ΜΕΘ, ώστε να ενταχθούν στον κρατικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γυναικών Περάματος και Κερατσινίου (μελών της ΟΓΕ), παραδόθηκαν ζωγραφιές από τα παιδιά, στο προσωπικό του νοσοκομείου Μεταξά, συμβάλλοντας και με τις «δικές τους φωνές» στην διεκδίκηση των μέτρων προστασίας για την υγεία του λαού.

nosokomeio-metaxa-02

 

 

 

 

 

 

nosokomeio-metaxa (1)

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ