Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Αθηναίων: Με λίγα «κλικ» η απαλλαγή τελών στον δήμο

 Breaking News

Δήμος Αθηναίων: Με λίγα «κλικ» η απαλλαγή τελών στον δήμο
07 Απριλίου 2020

Ψηφιακά πλέον οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις της πρωτεύουσας, που έχουν διακόψει την δραστηριότητά τους υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μπoρούν να αιτηθούν στον δήμο Αθηναίων την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.
Πλατφόρμα δήμου Αθηναίων για απαλλαγή τελών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η σχετική διαδικασία γίνεται μέσω της πλατφόρμας https://eservices.cityofathens.gr/ και με τη χρήση των κωδικών taxisnet. Η απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη είναι για όσο διάστημα διαρκεί η υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας τους, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19.
«Προχωράμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε κάθε διαδικασία, που θα ανακουφίσει όλους εκείνους που πλήττονται οικονομικά από αυτήν την υγειονομική κρίση», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αξιοποίηση εφαρμογών και υπηρεσιών «που και μετά την κρίση, θα αποτελέσουν τη ψηφιακή προίκα του δήμου μας και θα αποτελούν βασικό εργαλείο εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και όπλο κατά της γραφειοκρατίας».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ