Εφημερίδα Κοινωνική

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
22 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ο δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών σε περισσότερους από 1.000 συμπολίτες μας, δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά συγκυρία, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και της νέας οικονομικής κρίσης, οι δομές αλληλεγγύης του Δήμου μας συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν με αξιοπρέπεια οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Η έμπρακτη στήριξη όσων την έχουν ανάγκη και στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η Δημοτική Αρχή για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος μας, μέσα από τις κοινωνικές του δομές, προχώρησε επίσης, στην επιπλέον ενίσχυση των δικαιούχων, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πασχαλινό τραπέζι. Τόσο το Κοινωνικό Μαγειρείο, όσο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσέφεραν ενισχυμένη βοήθεια στους μοναδικούς ωφελούμενους, οι οποίοι έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου. Δεν θα αφήσουμε τον φόβο να μας απομονώσει. Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον/α έχει ανάγκη. Δεν αφήνουμε στην άκρη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανθρώπων».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ