Εφημερίδα Κοινωνική

Τροποποίηση λειτουργίας δήμου Αιγάλεω μέχρι νεωτέρας

Τροποποίηση λειτουργίας δήμου Αιγάλεω μέχρι νεωτέρας
16 Μαρτίου 2020

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, και στην προσπάθειά να διαφυλαχθεί η υγεία των δημοτών και των εργαζομένων ακολουθώντας τις αποφάσεις της πολιτείας, ο δήμος Αιγάλεω τροποποιεί τη λειτουργία από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου. Μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, οι δημότες δεν θα προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες και θα διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους τηλεφωνικά στο 213 2044800 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και εφόσον απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία, μπορούν να κλείνουν ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα του κεντρικού δημαρχείου, του ΚΕΠ, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ειδοποίηση με αναλυτική περιγραφή των διαδικασιών που θα ακολουθούνται από εδώ και πέρα.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όλοι μας καλούμαστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας στις ευπαθείς ομάδες και τον ίδιο μας τον εαυτό. Απαιτείται σοβαρότητα και ωριμότητα. Δίχως πανικό, είναι ευθύνη του καθενός μας να συμμορφωθούμε απόλυτα με τους κανόνες για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση. Παραμένουμε αισιόδοξοι και σύντομα όλοι μας θα επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ