Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ από γνωστό επιχειρηματία -Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του προέδρου του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη

 Breaking News

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ από γνωστό επιχειρηματία -Ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του προέδρου του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη
31 Μαρτίου 2020

Σήμερα ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά έλαβε μία γενναιόδωρη χορηγία από γνωστό επιχειρηματία, σε τρόφιμα και υγειονομικό υλικό.
Ο κ. Yasam Ayavefe ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του προέδρου του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκη για την ανάγκη των εν λόγω αγαθών και σήμερα με την παραλαβή τα διέθεσαν άμεσα στην ΚΟΔΕΠ. Στην παραλαβή παρευρέθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ. Βοϊδονικόλας Γιάννης.
Ο κ. Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε:
«Το τελευταίο διάστημα ο κόσμος δοκιμάζεται, κάθε πράξη που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις έκτακτες ανάγκες των υπηρεσιών είναι ευπρόσδεκτη. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του ΟΠΑΝ βρισκόμαστε καθημερινά στην μάχη που δίνει ο Δήμος Πειραιά για τους πολίτες της πόλης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προσωπικό μου φίλο Yasam Ayavefe για την άμεση ανταπόκριση του στο κάλεσμα μου»
Με την σειρά του ο κ. Yasam Ayavefe δήλωσε:
«Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Η χώρα μας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Οι φίλοι και οι γείτονές μας βρίσκονται σε κίνδυνο. Από νωρίς διδάχτηκα να μην σκέφτομαι ποτέ τι μπορεί να κάνει η χώρα μου για μένα, αλλά τι μπορώ να κάνω για τη χώρα μου. Μου έμαθε ότι κάθε φορά που μπορώ να βοηθήσω τη χώρα μου. Παρόλο που δεν έχω ξεκινήσει τη ζωή μου στην Ελλάδα, αισθάνομαι τελικά ότι βρήκα το πραγματικό μου σπίτι. Ο τόπος στον οποίο ανήκω και τελικά μπορεί να αποκαλείται το σπίτι μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δωρίσω και να βοηθήσω όσο μπορώ σε όλους τους ανθρώπους της χώρας μας. Για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια δίκαιη πιθανή μάχη εναντίον αυτού του νέου κακού. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό.|»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ