Εφημερίδα Κοινωνική

Κορωνοϊός – Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Επέστρεψαν στο πόστο τους γιατροί και νοσηλευτές μετά τη 14ημερη καραντίνα

Κορωνοϊός – Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Επέστρεψαν στο πόστο τους γιατροί και νοσηλευτές μετά τη 14ημερη καραντίνα
20 Μαρτίου 2020

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από νοσηλευτές που είχαν τεθεί σε καραντίνα για δεκατέσσερις ημέρες λόγω του ότι στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζονταν είχε παρουσιαστεί κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλιάδος επέστρεψε στη δουλειά του μετά την καραντίνα που είχαν τεθεί για 14 ημέρες χωρίς μάλιστα να έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο ήταν που είχε υποδεχθεί και τον πρώτο συνάνθρωπό μας που έχασε τη ζωή του από τον φονικό ιό. Τριάντα άτομα του νοσοκομείου επέστρεψαν κανονικά χωρίς να έχουν προσβληθεί. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκο είχε βοηθήσει αρκετά το γεγονός οτι ο 67χρονος που αργότερα έχασε τη ζωή του ήταν συνειδητοποιημένος και είχε προσέλθει στο νοσοκομείο φορώντας μάσκα.

Επίσης, στο νοσοκομείο στο Ρίο επέστρεψαν τα 15 άτομα ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που ήταν σε καραντίνα για τον ίδιο ασθενή, τον 67χρονο. Από εκείνο το νοσοκομείο που είχαν έρθει σε επαφή με τον 67χρονο από την Αμαλιάδα, νόσησαν τρια άτομα του ιατρικού προσωπικού που είναι καλά στην υγεία τους.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ