Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2020: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2020: Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ
03 Μαρτίου 2020

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε η Ο.Ε. της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής κ. Δημήτρης Μουζακίτης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση της Ακαδημίας και των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων.

Η τιμητική αυτή απονομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Χυτήριο, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κατάμεστο θέατρο, βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη βραδιά προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, άνθρωποι του πολιτισμού, εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από την Περιφέρεια, αλλά και απλοί πολίτες που θαυμάζουν τα πρόσωπα που τιμήθηκαν και αγαπούν την τέχνη.

22

 

 

 

 

 

 

Τα τιμώμενα πρόσωπα που βράβευσε η Α.Ε.Β.Τ:

 Δημήτρης Ιβάνωφ

 Μανώλης Δεστούνης

 Κώστας Παπαπέτρος

 Γιάννης Πετρόπουλος

 Ανδρέας Κουλουμπής

 Νότα Παρούση

 Ντίνος Καρύδης

 Γιώργος Γεωργίου

 Νέλλη Γκίνη

 Γιάννα Σταυράκη

 Τέλης Ζώτος

Τα βραβεία απένειμαν επί σκηνής:

33

 

 

 

 

 

 

Η Αντιπεριφεριάρχης Σταυρούλα Αντωνάκου, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας, η ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Κάρμεν Ρουγγέρη, η συγγραφέας Τάνια Χαροκόπου, ο χορογράφος Θοδωρής Πανάς, ο σχεδιαστής μόδας Θοδωρής Τρανούλης, η τραγουδίστρια Άρτεμις Ματαφιά, ο υπεύθυνος νομικού τμήματος της Ακαδημίας Γιώργος Μπουλούκος, ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης και ο Πρόεδρος Δημήτρης Μουζακίτης.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους και τους βραβευθέντες υποδέχτηκε στην είσοδο του θεάτρου ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Μουζακίτης, μαζί με τους συνεργάτες του, την Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, ηθοποιό Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, τον ηθοποιό Ζήση Παπαϊωάννου και τον Γενικό Διευθυντή Πέτρο Βιολάκη.

33

 

 

 

 

 

 

Την απονομή παρουσίασε η ηθοποιός Κυριακή Τέλλου, και άνοιξε με χαιρετισμό ο Γενικός Δ/ντής της Ακαδημίας & Οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης.

Τη βραδιά έντυσε μουσικά, με νοσταλγικές μελωδίες η Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης ευχαριστεί θερμά την ηθοποιό κα Βάσια Παναγοπούλου για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου «Χυτήριο».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος κ. Μουζακίτης, ο Ο.Ε και τα μέλη της Ακαδημίας έδωσαν νέο ραντεβού για το θεσμό «Προσωπικότητες 2020», την 12η απονομή στην ιστορία του, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

55

 

 

 

 

 

 

66

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ