Εφημερίδα Κοινωνική

Έβρος – Αυστριακοί κομάντος σε Τούρκους: «Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα»

 Breaking News

Έβρος – Αυστριακοί κομάντος σε Τούρκους: «Εδώ είναι η χώρα μας, υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα»
18 Μαρτίου 2020

Οι κομάντος της αυστριακής δύναμης Cobra, οι οποίοι περιπολούν στα ελληνικά σύνορα στον Έβρο, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με με Τούρκους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του φράχτη.

Κάποια από τα δεκατρία επίλεκτα μέλη της αυστριακής ομάδας Cobra, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ενισχύοντας τις ελληνικές δυνάμεις που φυλούν τα σύνορά μας, ρωτήθηκαν την Τρίτη από τους Τούρκους που βρέθηκαν απέναντί τους: «Τι κάνετε εδώ, αφού δεν είναι η χώρα σας;».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι κομάντος της αυστριακής αστυνομίας απάντησαν στους Τούρκους αστυνομικούς: «Εδώ είναι η χώρα μας και υπερασπιζόμαστε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

komantos1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία από τις ομάδες ειδικών δυνάμεων Cobra, αποτελούμενη από επίλεκτους αστυνομικούς της αυστριακής αστυνομίας αποτελούμενης από 13 άτομα και με ένα θωρακισμένο όχημα, βρίσκονται στον Έβρο, έπειτα από αίτημα που κατέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Βιέννη, στον Καγκελάριο της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος το είχε κάνει αμέσως δεκτό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα.

komantos_cobra


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ