Εφημερίδα Κοινωνική

Χαμός στη Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Breaking News

Χαμός στη Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
20 Μαρτίου 2020

Φαίνεται πως η πρόσφατη ήττα έχει προκαλέσει σοβαρές ρωγμές στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. H έντονη, κατά περιόδους, αντιπαράθεση που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, φαίνεται να διαχέεται και μεταξύ των «ακολούθων», από το ηγετικό επίπεδο προς την βάση και τα μέλη των οργανώσεων.

Σε αυτό, μάλλον οφείλεται και η επίθεση με γροθιές και λακτίσματα που δέχθηκε ο Γραμματέας της ΝΕ Α’&Β’ Πειραιά, κ. Χρήστος Φωτιάδης, από το μέλος της ΝΕ κ. Σκλαβενίτη.

Ευτυχώς, οι ψυχραιμότεροι εκ των παρισταμένων, επενέβησαν έγκαιρα και η επίθεση του τραμπουκίζοντος πολιτικού (!;) στελέχους εναντίον του γνωστού για το ήθος, την ευγένεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα Γραμματέα της ΝΕ, απεφεύχθη και ο κ. Φωτιάδης γλύτωσε τον επαπειλούμενο ξυλοδαρμό.

Η κατάσταση στην έντονη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου, εξετράπη όταν ο κ. Σκλαβενίτης κατηγορήθηκε ότι επιχειρεί να «στήσει» οργάνωση-φάντασμα, προκειμένου να αλλοιώσει τους συσχετισμούς για την εκλογή συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Σκλαβενίτης ανήκει στην ορθόδοξη πτέρυγα των προεδρικών, υποστηρικτών του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο κ. Φωτιάδης τοποθετείται στην τάση των «53».

Δέον να σημειωθεί ότι, ο δράστης, είναι συνδικαλιστής καθηγητής, μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά -σε ωραίους τύπους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και την εκπαίδευσή τους-, μέλος του ΠΥΣΔΕ Πειραιά, εκείνου, του «εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσόντος» κατά την υπόθεση των κρίσεων διευθυντών σχολείων δευτεροβάθμιας το 2017.

Είναι προφανές, ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται την δημοκρατική λειτουργία των οργάνων ενός πολιτικού σχηματισμού -του οποίου τα ηγετικά στελέχη πασχίζουν να πείσουν για την δημοκρατικότητά του και τα κατά τόπους ουρλιάζουν στα αυτιά μας για τα … ηθικά πλεονεκτήματά του-, στην λογική «όλοι μπορούν να εκφράζουν την γνώμη τους αρκεί να συμφωνεί με την δική μου».

Καλή πατρίδα σύντροφε…

eggrafo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ