Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεύσεις από τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά

Βραβεύσεις από τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά
12 Φεβρουαρίου 2020

Στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104) η Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Γενάρη, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς της. Ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Γιάννης Τετράδης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του 2ου ορόφου του Π.Σ..

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθησαν απόστρατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και εν ενεργεία όπου δόθηκε η δυνατότητα στους παριστάμενους να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο. Την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Μαρκόπουλος, μαζί με τον π. Ανδρέα Καβάσιλα και π. Ιωάννη Κοκκώνη.

Στην ετήσια αυτή εκδήλωση της λέσχης Αστυνομικών προηγήθηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια και ακολούθησαν δύο τιμητικές βραβεύσεις, στον πατέρα Ιωάννη Κοκκώνη που διετέλεσε στο παρελθόν Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και στον δικηγόρο Παναγιώτη Αγγελόπουλο για τις δωρεάν νομικές του υποστηρίξεις στη Λέσχη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τους βουλευτές Νίκο Μανωλάκο και Γιάννη Τραγάκη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Σπύρο Σπυρίδων, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλέξανδρο Αργουδέλη, τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτη Γεωργόπουλο, τον Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής Σπύρο Λάσκο, την πρόεδρο του Π.Σ. Αντωνία Μεγαλοοικονόμου μαζί με μέλη του ΔΣ, τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Κρητικό, κ.α.

2

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ