Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ – «Το έργο της μεταρρύθμισης στη σχέση Αυτοδιοίκησης και Κράτους προχωρά με γρήγορους ρυθμούς»

 Breaking News

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ – «Το έργο της μεταρρύθμισης στη σχέση Αυτοδιοίκησης και Κράτους προχωρά με γρήγορους ρυθμούς»
07 Φεβρουαρίου 2020

Υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, συνεδρίασε από κοινού η επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του κράτους σε σχέση με τις αρμοδιότητες κράτους, Περιφερειών και Δήμων, με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και μέλος της επιτροπής, Σπύρος Σπυρίδων, δήλωσε ότι: «Κατά την συνάντηση, που έγινε σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας, αναπτύχθηκαν οι απόψεις και οι προβληματισμοί όλων των παρατάξεων της ΚΕΔΕ. Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τα μέλη της επιτροπής, για την μεθοδολογία και τον τρόπο συνεργασίας που θα επακολουθήσει, καθώς και τους χρόνους ολοκλήρωσης συγκεκριμένων στόχων. Το ζητούμενο είναι πολύ σύντομα να παραχθεί ορατό έργο που θα συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των θεσμών και τελικά στη καλυτέρευση της ζωής των πολιτών.»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ «ΑΛΛΑΞΕΙ» ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπ. Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκου για τη σύσταση, συγκρότηση και ορισμό μελών Επιτροπής για την προετοιμασία του νόμου για τη μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κράτους. Η επιτροπή, σύμφωνα με το ΦΕΚ, θα αποτελείται από τους:

Ξενοφώντα Κοντιάδη του Ιωάννη, Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου και Θεσμών Κοινωνικής Προστασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πρόεδρο του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου- Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, ως Πρόεδρο.

Νικόλαο-Κομνηνό-Χλέπα του Ευθυμίου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως αντιπρόεδρο.

Ιωάννη Καραγιάννη του Θεοδώρου, εκπρόσωπο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ως μέλος).

Νίκο Ιωάννου του Παναγιώτη, Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ως μέλος).

Δήμητρα Κουτσούρη του Δημητρίου επιστημονικό συνεργάτη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ως μέλος).

Κωνσταντίνο Τσιμάρα του Δημητρίου, Αναπληρωτή καθηγητή Δημοσίου Δικαίου. (ως μέλος).

Γεωργία Βαλατσού του Αθανασίου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Εσωτερικών (ως μέλος).

Θεόδωρο Οικονόμου του Γεωργίου, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών (ως μέλος).

Θεόδωρο Γκοτσόπουλο του Θεοδώρου, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. (ως μέλος).

Παναγιώτη Καρκατσούλη του Γεωργίου, νομικό (ως μέλος)

Σπυρίδωνα Σπύρο του Δημητρίου, Διδάκτορα στη Δημόσια Διοίκηση και Διευθύνοντα Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε). (ως μέλος).

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ