Εφημερίδα Κοινωνική

Πίτα Τμήματος Αλλοδαπών Πειραιά

Πίτα Τμήματος Αλλοδαπών Πειραιά
03 Φεβρουαρίου 2020

Το τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο μαγαζί «Παντός Καιρού», που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Διοικητής του Τμήματος κ. Ιωάννης Ισάνογλου, υποδέχθηκε τους άνδρες Αξιωματικούς και προσωπικό του τμήματος Αλλοδαπών στο φιλόξενο χώρο του καταστήματος σε μια φιλική συνάντηση με καλό φαγητό όπου έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών κ. Δημήτρη Δάβαλο, Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ..

Ήταν ένα ευχάριστο μεσημέρι για τους άνδρες του Τμήματος Αλλοδαπών Πειραιά και στη συνεστίαση αυτή, παρευρέθη και η Αστυνομική Υποδιευθύντρια κα. Χαρά Φορτοτήρα.

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

Κλείνοντας θέλουμε να υπενθυμίσουμε την πρόσφατη επιτυχία που είχε την περασμένη εβδομάδα το Τμήμα Αλλοδαπών σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, σε κοινή επιχείρηση.

Συνέλαβαν 9 αλλοδαπούς το μεσημέρι της Παρασκευής (30-1-20)διότι, από τον έλεγχο που τους ασκήθηκε στις οικίες τους, εντόπισαν και κατέσχεσαν 109 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου, ενώ παράλληλα εφοδίαζαν άλλους αλλοδαπούς με πλαστά δελτία αιτούντος ασύλου, προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια και να επιβιβάζονται σε πλοία.

tsigara

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ