Εφημερίδα Κοινωνική

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ είναι… «πρωταθλητές» σε ομιλίες στη Βουλή

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ είναι… «πρωταθλητές» σε ομιλίες στη Βουλή
13 Φεβρουαρίου 2020

Tα «Παραπολιτικά» παρουσιάζουν τους πρωτοπόρους σε παρεμβάσεις βουλευτές της Ν.Δ., βάσει του αριθμού των ερωτήσεων και των αναφορών που έχουν καταθέσει στη Βουλή, είτε κατ’ αποκλειστικότητα είτε μαζί με άλλους συναδέλφους τους, μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου.

Πρώτος και με διαφορά είναι ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης με 57 και ακολουθεί ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με 49. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με 33 και στην τέταρτη η συντοπίτισσα και εσωκομματική του ανταγωνίστρια Ζέττα Μακρή με 32. Πολύ ψηλά βρίσκεται ο προερχόμενος από το Ποτάμι Γιώργος Αμυράς, που εξελέξη στα Ιωάννινα και μέχρι στιγμής έχει καταθέσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 30 ερωτήσεις και αναφορές.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η Διονυσία Αυγερινοπούλου από την Ηλεία με 28, ενώ τον ίδιο ακριβώς αριθμό έχει συμπληρώσει ο έμπειρος Γιάννης Λαμπρόπουλος από τη Μεσσηνία. Στις 27 ανέρχονται οι ερωτήσεις και οι αναφορές του Βασίλη Βασιλειάδη από την Πέλλα και του Αγγελου Τσιγκρή από την Αχαΐα, 25 έχει ο Γιαννιώτης Σταύρος Καλογιάννης, 24 ο Γιώργος Στύλιος από τη γειτονική Άρτα, 22 ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από την Ημαθία και 21 ο Βασίλης Σπανάκης από τον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Πολύ δυνατή αποδεικνύεται και η Μεσσηνία, καθώς ο έτερος βουλευτής του νομού, Χρήστος Μπουκώρος, έχει φθάσει τις 20, όσες και η Μυκονιάτισσα βουλευτίνα Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού. Ο μετεωρολόγος Ιωάννης Καλλιάνος από τον Νότιο Τομέα της Αθήνας βρίσκεται στις 18 και ακολουθεί κατά πόδας ο πρώην υφυπουργός Άμυνας Θανάσης Δαβάκης από τη Λακωνία με 17. Η Μαρία Κεφάλα από τα Γιάννενα βρίσκεται στις 16, συμπληρώνοντας με τον τρόπο αυτόν τη δραστήρια, όπως φαίνεται, «γαλάζια» φατρία της Δυτικής Ελλάδας.

Το ίδιο ακριβώς νούμερο έχουν συμπληρώσει οι Γιάννης Οικονόμου από τη Φθιώτιδα και Διονύσης Σταμενίτης από την Πέλλα. Δύο λιγότερες έχει ο Κώστας Τζαβάρας από την Ηλεία, ενώ μία ντουζίνα έχουν συμπληρώσει η Νόνη Δούνια από την Α’ Πειραιά και ο Χρήστος Κέλλας από τη Λάρισα. Στις 11 ανέρχονται οι ερωτήσεις και οι αναφορές του Δημήτρη Μαρκόπουλου από τη Β’ Πειραιά και από 10 έχουν οι Βασίλης Γιόγιακας της Θεσπρωτίας, Μάριος Σαλμάς της Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Μελάς της Α’ Πειραιά και Θεμιστοκλής Χειμάρας της Φθιώτιδας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ