Εφημερίδα Κοινωνική

Περιβαλλοντικά, δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο

Περιβαλλοντικά, δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο
22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΕΠΕΙ να μπει ένα τέλος στην παράνομη αφισοκόλληση! Τα λέμε εδώ και χρόνια μέσα από ρεπορτάζ μας, τα είπαμε και πρόσφατα με αφορμή τις σωστές κινήσεις που κάνει, επιτέλους, η Περιφέρεια Αττικής. Ωστόσο, δεν αρκεί να συμμορφώνονται μόνο πολίτες και δήμαρχοι, αλλά και τα ίδια τα κόμματα να δίνουν και το παράδειγμα!

Το λέμε αυτό διότι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, της Περιφέρειας Αττικής, μετά από αυτοψία, διαπίστωσαν έντονο φαινόμενο παράνομης αφισοκόλλησης – αφισορύπανσης, με αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Σύριζα κ. Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος Αστικού οδικού δικτύου!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ζήτησε την παρέμβαση των Δήμων και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για την άμεση αποξήλωση των παράνομων αφισών. Τα στοιχεία μάλιστα που έδωσε στη δημοσιότητα είναι συγκλονιστικά: «Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το Σεπτέμβριο του 2019, αποξηλώθηκαν 3.551 λάβαρα και αφίσες, που είχαν αναρτηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης!». Εμείς το λέμε και θα το ξαναλέμε: Ταράξτε τους στη νομιμότητα!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ