Εφημερίδα Κοινωνική

Μνημόσυνο και δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ (φωτο)

 Breaking News

Μνημόσυνο και δέηση για τους αδικοχαμένους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ (φωτο)
28 Φεβρουαρίου 2020

Κάθε χρόνο το Σωματείο Ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα παιδιά των Ομάδων ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας: Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γεώργιο Σκυλογιάννη, που δολοφονήθηκαν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Από τον καιρό της δολοφονίας τους, έως και σήμερα, το ΣΕΦΕΑΑ διοργανώνει ανελλιπώς κάθε χρόνο δέηση μνημόσυνο στον τόπο εκτέλεσης τους, όπου υπάρχει και ανάλογο μνημείο που έφτιαξε ο Δήμος του Ρέντη.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί όπου τελέστηκε μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα παιδιά, από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Κοκκόνη. Στην σεμνή αυτή τελετή παρευρέθησαν: ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Προστασία τ. Πολίτη κ. Κων/νος Τσουβάλας, οι βουλευτές: κ. Νικόλαος Μανωλάκος και κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι., Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης,  ο διευθυντής της ΓΑΔΑ, Υποστράτηγοι της ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος κ. Κων/νος Κουτσιβίτης,  ο Διευθυντής της ΔΑΠ κ.Πρωτοσίλαος Κωστάζος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά κ. Βαγγέλης Λινάρδος, όλες οι Διοικήσεις των Ομάδων ΔΙΑΣ του Λεκανοπεδίου Αττικής, Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Ομίλων Φίλων Αστυνομίας, κ.α.

Μετά το πέρας της τελετής υπήρξε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο και απόδοση τιμών από τις Ομάδες ΔΙΑΣ.

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

 

14

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ