Εφημερίδα Κοινωνική

Η διπλή ζωή αδίστακτων κακοποιών! Πώς τους ξετρύπωσε η αστυνομία

 Breaking News

Η διπλή ζωή αδίστακτων κακοποιών! Πώς τους ξετρύπωσε η αστυνομία
17 Φεβρουαρίου 2020

Στην Αλβανία επιχειρηματίες και στην Ελλάδα… ληστές. Ο λόγος για τους τρεις επικίνδυνους ένοπλους κακοποιούς που συνέλαβε η ασφάλεια Αττικής, έπειτα από μάχη και ανταλλαγή πυρών με τους Αστυνομικούς που τους παρακολουθούσαν, στην περιοχή της αρχαίας Κορίνθου.

Οι ένοπλοι που δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να υπολογίζουν το ενδεχόμενο θανάσιμου τραυματισμού κάποιου αθώου πολίτη, είναι μέλη οργανωμένης συμμορίας ληστών από την Αλβανία και πραγματοποιούσαν ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο. Μάλιστα μετά την διάπραξη των ληστειών, οι κακοποιοί έφευγαν απευθείας για την πατρίδα τους.

Οι ληστές είχαν διπλή ζωή, καθώς στην πατρίδα τους δεν είχαν απασχολήσει για σοβαρά αδικήματα τις Αρχές και μάλιστα την λεία τους από τις ληστείες τραπεζικών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, την επένδυαν στην Αλβανία αγοράζοντας μετοχές από ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ επένδυαν και στην αγορά ακινήτων και ακριβών αυτοκινήτων, κάνοντας παράλληλα μεγάλη ζωή.

Στην Αλβανία, τους τρεις από τους πέντε συλληφθέντες τους γνώριζαν ως επιχειρηματίες που επενδύουν χρήματα σε ξενοδοχειακές μονάδες, στα νότια παράλια της χώρας.

Οι ίδιοι φρόντιζαν να κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό την διπλή τους ζωή και την δραστηριότητα τους στην Ελλάδα, καθώς είχαν «χτίσει» με σταθερά βήματα το προφίλ του ευυπόληπτου πολίτη και του σοβαρού επιχειρηματία.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ