Εφημερίδα Κοινωνική

Γιορτή Παιδείας

Γιορτή Παιδείας
03 Φεβρουαρίου 2020

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος Διός 17) η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δ. Πειραιά διοργάνωσε τη γιορτή Παιδείας.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, της Αντιδημάρχου Παιδείας Ασπασίας Αλιγιζάκη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, Προέδρων Συλλόγων και Σωματείων της πόλης καθώς και εκπροσώπων των φορέων αυτής.

Χαιρετισμό σε αυτή την εκδήλωση απεύθυνε ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας. Στο ιστορικό ιδρύσεως μέχρι σήμερα, αναφορά έκανε ο Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Στέφανος Μίλεσης.

Στο τέλος των ομιλιών έγινε ειδική μνεία και απονομή ειδικής πλακέτας στον Πνευματικό πατέρα της πόλεως του Πειραιά Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ όπου τον εκπροσώπησε ο αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωΐνος, όπου παρέλαβε αντ ‘ αυτού την τιμητική διάκριση και αμέσως μετά ευλόγησε την βασιλόπιτα Παιδείας του Δ. Πειραιά παρουσία των δύο σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν επιμεληθεί τα διάφορα εδέσματα καθώς και γλυκίσματα που προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφορά του Ομίλου τους.

GIORTH_PAIDEIAS

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ