Εφημερίδα Κοινωνική

Ετήσια εκδήλωση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. στο Δημοτικό Θέατρο

Ετήσια εκδήλωση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. στο Δημοτικό Θέατρο
12 Φεβρουαρίου 2020

Η ετήσια εκδήλωση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αθλητών του Εθνικού. Στα αξιοσημείωτα για την εφετινή εκδήλωση ήταν το γεγονός ότι έδωσαν το «παρών» όλα τα τμήματα μαζί (Ερασιτέχνης, Ποδόσφαιρο (Άνδρες – Γυναίκες), Μπάσκετ, Βόλεϊ (Γυναίκες), Παγκράτιο και Ρυθμική Γυμναστική), θέλοντας έτσι να περάσουν το μήνυμα, ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι ενιαίος και όλοι είναι μια οικογένεια. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης που παρευρέθηκε στην εκδήλωση αναφέρθηκε στο αίτημα του Εθνικού για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι κρίμα να μην διαθέτει γήπεδο, για 15 και πλέον χρόνια, ένα σωματείο με τόσο μεγάλη ιστορία και με σημαντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Δήμος Πειραιά διαθέτει μια έκταση 100 στρεμμάτων στο Σχιστό. Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαθέσαμε στον Εθνικό μια μεγάλη έκταση 30-35 στρεμμάτων, γιατί πιστεύουμε ότι εκεί μπορεί να στεγάσει ο Εθνικός τα μελλοντικά του όνειρα, συνολικά ως σύλλογος». Ο Δήμαρχος Πειραιά σημείωσε πως έχει εξασφαλιστεί ο ανάλογος προϋπολογισμός από την Περιφέρεια γι΄ αυτό το σκοπό, λέγοντας πως υπάρχει μια εκκρεμοδικία γι΄ αυτή την έκταση, η οποία ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα.

Η Πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ κα Δώρα Ιωαννίδου, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για τη φιλοξενία του Εθνικού στο Δημοτικό Θέατρο, καθώς και τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν βουλευτές, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, περιφερειακοί, κοινοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

ETHNIKOS1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ