Εφημερίδα Κοινωνική

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός (φωτο)

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας – Ένας νεκρός (φωτο)
13 Φεβρουαρίου 2020

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεπλάκησαν αντίπαλες ομάδες μικροπωλητών και όχι μόνο, Αφγανών και Πακιστανών. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 άτομα και από τις δύο πλευρές, βγήκαν μαχαίρια και έπεσαν ακόμα και πυροβολισμοί.

Από την άγρια συμπλοκή ένας Αφγανός, έπεσε νεκρός στο σημείο από πυροβολισμούς και ένας ακόμη ομοεθνής του τραυματίστηκε σοβαρά από πλήγματα που δέχτηκε με μαχαίρι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, «Ευαγγελισμός».

symploki3

 

 

 

 

 

 

Η Αστυνομία κλήθηκε από περαστικούς για πυροβολισμούς στο σημείο και όταν έφτασε εντόπισε κάλυκες στον δρόμο ενώ γίνονται προσαγωγές για να εξεταστούν ως τυχόν μάρτυρες ή ύποπτοι συμμετοχής στο αιματηρό επεισόδιο, που έγινε μέρα-μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας.

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

Μαρτυρία για τη συμπλοκή στη Μενάνδρου: Τον πλησίασαν 30 άτομα και πριν τον σκοτώσουν του ζήτησαν χρήματα

Εστιάζοντας στον άτομο που έχασε σήμερα τη ζωή του αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε πως ήταν ένας νεαρός Αφγανός που πουλούσε τσιγάρα. «Τριάντα άτομα, Πακιστανοί με μαχαίρια και πιστόλια έφτασαν κοντά του και πριν τον χτυπήσουν ένας άνδρας του είπε: »Άμα δεν μου δώσεις χρήματα θα σε σκοτώσουμε. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ θα πληρώσεις εμένα». Το παιδί δεν είχε να πληρώσει χρήματα και το σκότωσαν».

«Ζητούν περίπου 3.000 ευρώ την εβδομάδα για προστασία» κατήγγειλε ο αυτόπτης μάρτυρας και έκανε λόγο για 10 περίπου τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα».

Σύμφωνα με την αστυνομία στη συμπλοκή έχασε τη ζωή του ένας άνδρας και τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ