Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΕΞΊΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΉ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΔΙΣΑ ΣΤΟ IST COLLEGE

ΔΕΞΊΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΉ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΔΙΣΑ ΣΤΟ IST COLLEGE
21 Φεβρουαρίου 2020

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του IST College στην Αθήνα η Δεξίωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Κέντρου Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ για το έτος 2020.

Στη δεξίωση παρέστησαν πρώην Υπουργοί, Πρέσβεις, Διπλωμάτες, Στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Στελέχη Πολιτικών Κομμάτων, Εκπρόσωποι Ξένων Διπλωματικών Αποστολών στην Ελλάδα, Εκπρόσωποι Ελληνικών και Ξένων Ερευνητικών Φορέων, οι συνεργάτες και πλήθος φίλων του ΚΕΔΙΣΑ. Ιδιαίτερη τιμή για το ΚΕΔΙΣΑ αποτέλεσε η παρουσία των πρώην Υφυπουργών Εξωτερικών και Βιομηχανίας κ.κ. Ιωάννη Βαληνάκη και Θεόδωρου Δαμιανού, του Εκπροσώπου του Α/ΓΕΝ (Αντιναύαρχος κ. Στυλιανός Πετράκης) Αντιπλοιάρχου κ. Βαρεμέντε Δημητρίου, του Επίτιμου Α/ΓΕΣ κ.Κωνσταντίνου Γκίνη, των Αντιστρατήγων ε.α. κ.κ.Ιπποκράτη Δασκαλάκη, Ιωάννη Μπαλτζώη, Λάμπρου Τζούμη και Ευθυμίου Χαροκόπου, του Αντιναυάρχου ε.α. κ. Άγγελου Χρυσικόπουλου, του Διευθυντή Εκπαιδεύσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων(ΣΣΕ) Ταξιάρχου κ. Αναστασίου Πολύχρονου, της Προέδρου των Republicans Abroad στην Ελλάδα κας Αικατερίνης Παπαθανασίου, της Προέδρου του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων κας Σάγιας Τσαουσίδου, της πρέσβεως της Χιλής κα Ximena Ares, των αναπληρωτών πρέσβεων της Πορτογαλίας κ.Joao Ricardo Mendes, της Ελβετίας κ.Marc Bruchez και της Λιθουανίας κας Ruta Vaiciuniene, της Συμβούλου Α’ της πρεσβείας της Σερβίας κας Aleksandra Stankovic, του Συμβούλου Α’ της πρεσβείας της Ουγγαρίας κ.Tamas Toth, του Προξένου της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας κ.Gyoyeon Lee, του Γραμματέα Β’ της πρεσβείας της Αλβανίας κ. Eno Collaku, της Επίτιμης Προξένου του Ισημερινού κας Susana Vasquez Alvear, του Διευθυντή του Ιδρύματος Konrad Adenauer στην Ελλάδα κ.  enri Bohnet και του Διευθυντή του Ιδρύματος Friedrich Ebert στην Ελλάδα κ. Ulrich Storck.

KEDISA

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. Δρ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος κόβει την βασιλόπιτα του ΚΕΔΙΣΑ για το 2020.

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Ανδρέας Γ. Μπανούτσος στη σύντομη ομιλία έκανε έναν αναλυτικό απολογισμό των δράσεων του ΚΕΔΙΣΑ για το 2019 αναφέροντας ότι διοργάνωσε συνολικά, πέντε(5) ανοικτές εκδηλώσεις και τρία(3) εκπαιδευτικά σεμινάρια ενώ στην ιστοσελίδα του δημοσιεύτηκαν δεκάδες αναλύσεις και ερευνητικές εργασίες νέων επιστημόνων του κλάδου των Διεθνών Σχέσεων και των Στρατηγικών Σπουδών, τους οποίους το ΚΕΔΙΣΑ κατά την 5ετή λειτουργία του υποστηρίζει με συνέπεια ενισχύοντας τη νέα γενιά. Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ και τους πολυάριθμους συνεργάτες του Κέντρου, ενώ ειδική μνεία έκανε στην κα Δάφνη Φουντουκάκου (Ιδιοκτήτρια του IST College) και τον κ.Ιωάννη Μηναδάκη (Διευθύνοντα Σύμβουλο του IST College) για την ευγενική υποστήριξη και την φιλοξενία που παρέχει το IST College στις δραστηριότητες του ΚΕΔΙΣΑ από το Φθινόπωρο του 2018.

KEDISA1

 

 

 

 

 

 

Aκολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από τον Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ Δρ.Ανδρέα Γ.Μπανούτσο παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΚΕΔΙΣΑ κ.Όμηρου Τσάπαλου, του Δ/ντη Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ Δρ.Πέτρου Βιολάκη, του μέλους του Δ.Σ. κας Αναστασίας Τσιμπίδη καθώς και των ασκούμενων φοιτητών στο ΚΕΔΙΣΑ που βοήθησαν στη διοργάνωση της δεξίωσης. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Καίτη Ψαρρού που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το δώρο για την τυχερή της βραδιάς ήταν μία αναμνηστική πυξίδα γραφείου για να δείχνει την πορεία για το 2020.

KEDISA2

 

 

 

 

 

 

KEDISA3

 

 

 

 

 

 

Τα μέλη Δ.Σ. και οι συνεργάτες του ΚΕΔΙΣΑ σε αναμνηστική φωτογραφία.

KEDISA4

 

 

 

 

 

 

Ο Ιδρυτής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΣΑ Δρ.Ανδρέας Γ.Μπανούτσος με την τυχερή της βραδιάς κα Καίτη Ψαρρού.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ