Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ «ΕΛΠΙΔΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ «ΕΛΠΙΔΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχουμε μάθει να είμαστε νικητές»
31 Ιανουαρίου 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφθηκε τα παιδιά της «Ελπίδας». Το «παρών» έδωσε φυσικά ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος πρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, διοικητικά στελέχη, ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, οι συνεργάτες του και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Τον Ολυμπιακό υποδέχτηκε η πρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και θέλω να σταθώ σε δύο σημεία. Στην επιτυχία του λειτουργήματος της κυρίας Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου «Ελπίδα» προς τα παιδιά με καρκίνο. Φέτος κλείνετε 30 χρόνια και σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος έχοντας πάντα επιτυχίες. Στην αρχή, όπως είπατε, ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν και να γιατρευτούν.

22

 

 

 

 

 

 

Τώρα έχετε φτάσει στο σημείο τρία στα τέσσερα παιδιά να γίνονται καλά. Και ο στόχος τώρα είναι το τέσσερα στα τέσσερα. Έχουμε κάτι κοινό, γιατί «Ελπίδα» και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές, σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση, στη ζωή μας. Το ίδιο ακριβώς κάνετε και εσείς κάθε μέρα. Φέτος είμαστε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλω να σας ευχηθώ και εσείς να φτάσετε σε αυτό το σημείο με τα παιδιά να γιατρεύονται όλα»”,ήταν τα λόγια του. Επίσης ο κ. Μαρινάκης διαβεβαίωσε την κα. Βαρδινογιάννη πως τόσο ο Πειραιά όσο και ο Ολυμπιακός θα σταθούν στο πλευρό στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν και εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν τη σημαντική αυτή επέτειο”.

“Για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, κάτι το οποίο έλαβε χώρα λίγο έξω από τον Πειραιά μας, θέλω να σας πω πως θα είμαστε κοντά σας. Αυτή η ναυμαχία άλλαξε την ιστορία του δυτικού κόσμου. Θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, θα είμαστε κοντά σας”, είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη μία επιταγή για τη στήριξη του έργου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Από την πλευρά της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αναγνωρίζοντας τη στήριξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη πρόσφερε ένα στεφάνι ελιάς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του συλλόγου «Ελπίδα».

33

 

 

 

 

 

 

44

 

 

 

 

 

 

MARINAKIS

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ