Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: Πέταξε το παιδί της στον ακάλυπτο και αυτοκτόνησε!

ΣΟΚ: Πέταξε το παιδί της στον ακάλυπτο και αυτοκτόνησε!
02 Ιανουαρίου 2020

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 32χρονη μητέρα πέταξε από την ταράτσα του τριώροφου κτιρίου στην Πεύκη το 5χρονο κοριτσάκι της στον φωταγωγό και στη συνέχεια βούτηξε και ίδια στο κενό.

Κάτοικοι της περιοχής βρήκαν νεκρή τη γυναίκα αλλά και το κοριτσάκι, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το 5χρονο παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ενώ η 32χρονη μητέρα στο παρελθόν αντιμετώπισε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τον πεθερό της.

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήρθε από τη δουλειά του στο Πικέρμι, δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι ήταν νεκρή η κόρη του και η γυναίκα του. Αρχικά του είπαν ότι έγινε ληστεία στο σπίτι και όταν έφτασε στο σημείο αντιλήφθηκε τι είχε γίνει.

Πρώτος έφτασε ο πατέρας του, ο οποίος στις τηλεοπτικές κάμερες έδωσε μια διαφορετική εκδοχή. Όπως είπε, η μητέρα κρατούσε αγκαλιά την κόρη της και έπεσαν μαζί. «Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Έπεσε μαζί με το μωρό. Έκλεινε τα 5 τον Μάρτιο», δήλωσε ο παππούς της μικρής που βρήκε τραγικό θάνατο.

Η αστυνομία ωστόσο λέει ότι πρώτα έριξε την 5χρονη κόρη από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό στον δρόμο στην οδό Κολοκοτρώνη και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμενε η οικογένεια, για να δουν αν εξηγεί τους λόγους της οικογενειακής τραγωδίας.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ