Εφημερίδα Κοινωνική

Παράδοση παραλαβή αρχηγού Πολεμικού Ναυτικού (ΦΩΤΟ)

 Breaking News

Παράδοση παραλαβή αρχηγού Πολεμικού Ναυτικού (ΦΩΤΟ)
23 Ιανουαρίου 2020

Στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, έγινε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου η παράδοση παραλαβή αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο απερχόμενος αρχηγός ναύαρχος Π.Ν. Νικόλαος Τσούνης παρέδωσε στον νεοεκλεγέντα από το ΚΥΣΕΑ Αντιναύαρχο Π.Ν. Στυλιανό Πετράκη ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός του στόλου.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής η οποία έγινε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου , του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή, του Γενικού Γραμματέα ΥΕΘΑ Αντώνιου Οικονόμου, μελών της κυβερνήσεως, πρώην Υπουργών ΥΕΘΑ, του Συνόλου της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, βουλευτών, πολιτευτών, ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επίτιμων Αρχηγών Π.Ν. και ΓΕΝ, εφοπλιστών και ναυτιλιακών γραφείων, φορέων της ναυτοσύνης καθώς και αποστράτων.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων ΣΝΔ όπου ο απερχόμενος αρχηγός Ναύαρχος Π.Ν. Νικόλαος Τσούνης παρέλαβε δώρα από το σύνολο των φορέων που συμμετείχαν στην όλη τελετή παράδοσης.

2

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ