Εφημερίδα Κοινωνική

Κουκάκι: “Φύγετε ρε μ@@κες”! Νέα βίντεο με τους μπαχαλάκηδες!

Κουκάκι: “Φύγετε ρε μ@@κες”! Νέα βίντεο με τους μπαχαλάκηδες!
14 Ιανουαρίου 2020

Δεν είναι μόνο οι εικόνες από τις σοκαριστικές επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, εναντίον αστυνομικών στο Κουκάκι. Είναι και τα όσα… λένε.

“Σπίτι μας”. Έτσι χαρακτηρίζουν οι μπαχαλάκηδες το κτίριο της οδού Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, που ανακατέλαβαν μετά την εκκένωσή του από τις αστυνομικές Αρχές.

Είναι το βράδυ του Σαββάτου, 11.01.2020, με τις εικόνες από τις εξαιρετικά βίαιες, σχεδόν δολοφονικές επιθέσεις τους εναντίον των αστυνομικών, με τσιμεντόλιθους και κάθε είδους πολεμοφόδια, να προκαλούν σοκ.

Ο Εισαγγελέας είδε… μόνο πλημμελήματα με τους 20 εκ των 21 συλληφθέντων να δικάζονται (σ.σ. κάποιοι  Δευτέρα 13.01.2020) ωστόσο εκτός από τις απίστευτες σκηνές βίας, σοκ προκαλεί και η στάση των αντιεξουσιαστών, που δείχνουν να θεωρούν… τσιφλίκι τους τα κτίρια, απαιτώντας από τους αστυνομικούς να φύγουν.

Μπαχαλάκηδες με… οικονομικές ευαισθησίες

Δείχνουν, μάλιστα, να… νοιάζονται και για τα οικονομικά της χώρας, αφού κάποια στιγμή σε ένα από τα νέα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ακούγεται ένας να κατηγορεί τους αστυνομικούς πως “έχουν χαλάσει 300.000 ευρώ”!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ