Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: «Στρίμωξαν» τον δράστη που είχε ρημάξει τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής – Σήκωνε καπάκια από φρεάτια και έσπαγε τζαμαρίες

 Breaking News

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: «Στρίμωξαν» τον δράστη που είχε ρημάξει τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής – Σήκωνε καπάκια από φρεάτια και έσπαγε τζαμαρίες
08 Ιανουαρίου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορυδαλλού συνέλαβαν έναν αδίστακτο ληστή που είχε ρημάξει τα καταστήματα της περιοχής. Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί κατάφεραν και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη μετά από πολλές καταγγελίες αλλά και μήνυση που έκανε ένας 35χρονος καταστηματάρχης.

Ο 35χρονος είχε πάει πριν από λίγες μέρες στην Ασφάλεια Κορυδαλλού και δήλωσε ότι ένας άγνωστος ληστής «μπούκαρε» με περίεργο τρόπο στο κατάστημά του.

Όπως είπε, αφού έσπασε την κύρια γυάλινη πρόσοψη του καταστήματός του μπήκε μέσα, ερεύνησε τον χώρο και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε το ποσό των 30 ευρώ.

Ωστόσο, ο καταστηματάρχης, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι στο μαγαζί του διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τους έδωσε ένα αντίγραφο από το βίντεο, καθώς εκεί καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη.

Από την Υπηρεσία της Ασφάλειας Κορυδαλλού έγινε μνεία και κλήθηκε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την έρευνα στο κατάστημα.

Από την αρχική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού οι αστυνομικοί συμπέραναν με πλήρη βεβαιότητα ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές για παρόμοια θέματα. Επιπλέον, οι αστυνομικοί συνέδεσαν τη δράση του με παρόμοια περιστατικά που είχαν σημειωθεί την τελευταία περίοδο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές μας πληροφορίες, ο δράστης κινούνταν τις βραδινές ώρες, στοχοποιούσε εμπορικά καταστήματα και σήκωνε καπάκια από φρεάτια. Με αυτά «χτύπαγε» την πρόσοψη των μαγαζιών και σε δευτερόλεπτα «μπούκαρε»!

Από την έρευνα της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο 16 ληστείες (!) σε εμπορικά καταστήματα στον Κορυδαλλό! Η δράση του είναι ακριβώς η ίδια και στις 16 περιπτώσεις κλοπών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά κ. Νικηφόρου Παπαγεωργίου, προχώρησαν στην άμεση σύλληψη του δράστη, Μ.Ζ. 19 ετών, ο οποίος ήταν Αλβανικής καταγωγής.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ