Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή βασιλόπιτας ΒΕΠ

Κοπή βασιλόπιτας ΒΕΠ
22 Ιανουαρίου 2020

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στον χώρο των γραφείων του (Καραΐσκου 111).

Ο πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στον 3ο όροφο του κτιρίου τους, όπου την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ.

Αρκετοί εκπρόσωποι Σωματείων και Εργοδοτικών Συλλόγων έδωσαν το παρόν σε αυτή την ετήσια εκδήλωση όπου μεταξύ αυτών διακρίναμε:

Τον βουλευτή Νίκο Μανωλάκο, τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής: Παναγιώτη Χατζηπέρο, Νίκο Παπαγεωργίου, Δημήτρη Κατσικάρη και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ Αλέξανδρο Τζεφεράκο, τον Κοινοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Βρεττάκο, την Δημοτική Σύμβουλο Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, τους Δημοσιογράφους: Νίκο Παρασκευά, Δημήτρη Κρητικό, Μαίρη Βλαχάκου, Τάκη Μαυρέα, Την πρόεδρο του Συνδέσμου ΝΦ Αργυρώ Λαγκαδιανού, την πολιτευτή Ελίνα Βερυκάκη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βρόντο, κ.α.

PITA_VEP

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ