Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή Βασιλόπιτας του “ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ”

Κοπή Βασιλόπιτας του “ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ”
22 Ιανουαρίου 2020

Στον επιβλητικό χώρο του ΕΒΕΠ έγινε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Αθλητικού Φυσιολατρικού Μορφωτικού Συλλόγου «Φοίνικας Πειραιά».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Κιοσές μαζί με το ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του ΕΒΕΠ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις αθλητών και προπονητών αλλά και ανθρώπων που στηρίζουν τον σύλλογο.

Στην κατάμεστη αίθουσα «Γεώργιος Κασσιμάτης» παρευρέθησαν οι βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, οι Αντιδήμαρχοι Αθηνά – Χαρβαλάκου και Δημήτρης Καρύδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, οι Δημοσιογράφοι Νίκος Δελαγραμμάτικας, Δημήτρης Κρητικός, ο επίτιμος πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Πειραιά Παναγιώτης Κουβάτσος, εκπρόσωποι άλλων αθλητικών φορέων, και πάρα πολλοί φίλοι του αθλητικού συλλόγου ΦΟΙΝΙΚΑ Πειραιά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε ένα αναμνηστικό ημερολόγιο του 2020, από τους χορηγούς που στηρίζουν ενεργά τον αθλητισμό.

FOINIKAS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ