Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας των Απανταχού Μηλίων

Κοπή πίτας των Απανταχού Μηλίων
09 Ιανουαρίου 2020

Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων που εδρεύει στον Πειραιά (πρώην οδός Βιτολίων 20) έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για το νέο έτος το Σάββατο 4 Ιανουαρίου.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου κα. Χρυσούλα Ευριπίδου μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέθηκαν τους καλεσμένους τους στον ισόγειο χώρο της λέσχης τους. Ο σύλλογος έκλεισε φέτος 100 χρόνια παρουσίας και λειτουργίας του.

Στο κάλεσμα του Συνδέσμου ανταποκρίθηκαν αρκετοί Μηλίοι και φίλοι του Συνδέσμου όπου μεταξύ αυτών διακρίναμε τον Υπ. Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση, τον βουλευτή Κυκλάδων κ .Φίλιππο Φόρτωμα, την Αντιδήμαρχο Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Νίνο Εμμανουλή, την πρόεδρο του ΔΗΜΤΟ Μήλου κα. Στυλιανή Μαρκαντώνη, τον πρόεδρο της ΟΣΥΜΙΚ κ. Αντώνη Κουζούπη, τον Ανώτερο Διπλωματικό Υπ. των ΗΠΑ κ. Σαράντη Πολυμενάκο, τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κρητικό και πολλούς φίλους της Μήλου.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησαν παραδοσιακά κάλαντα και τοπικοί χοροί της Μήλου με την συμμετοχή των παρόντων και ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους μετ’ ευχών για το νέο έτος.

MHLIOI

 

 

 

 

 

 

MHLIOI2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ