Εφημερίδα Κοινωνική

Η Πίτα από τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου

Η Πίτα από τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου
15 Ιανουαρίου 2020

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου. Η πρόεδρος του Συνδέσμου κα. Σταματίνα Κορναράκη μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο της Πινακοθήκης, όπου ανταποκρίθηκαν σχεδόν το σύνολο των φορέων της πόλεως.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γεωργακόπουλος και αμέσως μετά την έκοψε η Πρόεδρος κα. Κορναράκη και τα κομμάτια μοιράστηκαν στο Δ.Σ. και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε βράβευση για το έργο στην Ενορία Εν Δράση, με απονομή τιμητικής πλακέτας την οποία παρέλαβε ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Καλαμάρης, την οποία του παρέδωσε ο Δημ. Σύμβουλος κ. Νίκος Βλαχάκος.

Επίσης, ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε Αδελφοποίηση με τον Διεθνές Συμβούλιο Χορού με πρόεδρο την κα. Βαρουδάκη Πόπη & με τον παραδοσιακό σύλλογο Ευρυάλης του Δήμου Γλυφάδας με πρόεδρο τον κ Τσάκλα Ορέστη & Αντιπρόεδρο τον κ. Σαλαμπάση Γεώργιο. Στην Εκδήλωση αυτή μεταξύ των παρευρισκομένων, μπορέσαμε και διακρίναμε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ενώ παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Νεράτζης, οι Βουλευτές οι κκ Κατσαφάδος Κώστας , Μπουτσικάκης Χριστόφορος, Μελάς Γιάννης, Μανωλάκος Νίκος και Γιάννης Τραγάκης, η αντιπερεφερειάρχης Νήσων κα. Θεοδωρακοπούλου Βάσω-Μπόγρη Βάσω, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής κα. Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κα. Χαρβαλάκου-Γλύκα Νανά, κα. Αλυγιζάκη Ασπασία, Καρύδης Δημήτρης και ο Τάσος Μαρκαριάν Δημήτρης . Επίσης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Τουμαζάτου Αλεξάνδρα, Αργουδέλης Αλέξανδρος, Βλαχάκος Νίκος , Βρουβάκης Ελευθέριος, Βίτσας Γιώργος , Τουμαζάτου Αλέκα, Αργουδέλης Αλέξανδρος και Κυριάκος Σιγαλάκος, ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Πειραιά κ. Βενέτης Βασίλης, οι Κοινοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Αθανασίου, Χρήστος Μακρής, Ευάγγελος Γεωργούλης, Ηλίας Χατζηκώστας, Ευαγγελία Φερεντίνου, οι πολιτευτές Ελίνα Βερυκάκη και Μαίρη Κωστούλα, Ο κ Σπυρίδων Σπύρος διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ.

Η κα Ντόρα Μανωλάκου πρόεδρος του συλλόγου Φαρμακοποιών του Κόσμου, ο κ. Πλατανησιώτης Νικόλαος πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου, η κα. Ειρήνη Βασιλάκη Ειρήνη Πρόεδρος των Αθηναϊδων, κ Μίλεσης Στέφανος καθώς & η Γ.Γ. της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ Σπύρου Σοφία , η Πρόεδρος της Εταιρίας Γραμμάτων & Τεχνών κα. Παυλάκου Σοφία , ο Πρόεδρος Αδελφότητας ΚΡΗΤΩΝ Πειραιά (ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Τσόντος Θεόδωρος ) με μέλη του ΔΣ, η Δήμητρα Κούβαρη εκπρόσωπος των Απανταχού Μανιατών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός, καθώς και εκπρόσωποι από τον Εμπορικό Σύλλογο τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Γυναικών Πελοποννήσου, την ΧΕΝ Πειραιά, τον ΟΠΑΝ, κ.α.

2

 

 

 

 

 

 

3

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ