Εφημερίδα Κοινωνική

Σύνδεσμος – Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου: ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ

Σύνδεσμος – Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου: ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ
19 Δεκεμβρίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος – Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου που έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Δεκεμβρρίου 2019 στον κατάμεστο χώρο των γραφείων του Συνδέσμου από την Ψυχολόγο κ Φαρούπου Παρασκευή.

Το θέμα: << Πως οι Ψυχολογικοί Παράγοντες επιδρούν στην Διαδικασία της Γήρανσης>> κίνησε το ενδιαφέρον παρα πολλών κυριών μελών & φίλων αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου οπότε η βραδιά συνεχίστηκε με ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από το θέμα και ολοκληρώθηκε με κέρασμα αλλά και αποφάσεις να ακολουθήσουν και άλλες Εσπερίδες σε μεγαλύτερο χώρο πλέον.

Στην Εσπερίδα παρευρέθηκαν η πρώτη Πρόεδρος & Ιδρύτρια του Συνδέσμου κ Μανέττα Βαρβάρα,η κ Μπετίνη Φλώρα, η κ Γιάμπουρα Μαρία( ιδρυτικά μέλη) σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλά άλλα μέλη και φίλες. Επίσης ο κ Κανατσέλης Γιάννης (Φωνή των Πειραιωτών) καθώς και ο κ Κρητικός Δημήτρης (Κοινωνική).

Η Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο Ευχαριστούν όλες όσες τίμησαν με την παρουσία τους την Εσπερίδα ενώ εύχονται καλές γιορτές σε όλες & όλους !

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ