Εφημερίδα Κοινωνική

Η Κοινωνική παρουσιάζει: 63 χρόνια Μαρινέλλα – Η μεγαλύτερη Εθνική τραγουδίστρια

Η Κοινωνική παρουσιάζει: 63 χρόνια Μαρινέλλα – Η μεγαλύτερη Εθνική τραγουδίστρια
06 Δεκεμβρίου 2019

Ο Φρέντυ Πυτιλάκης σε συνεργασία με την Κοινωνική του Πειραιά, για μια ακόμη φορά κάνουν τη διαφορά και τιμούν τη Μαρινέλλα, την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια για τα 63 εν ενεργεία χρόνια της στο ελληνικό τραγούδι. Βέβαια, όσο και να θέλουμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο «Μαρινέλλα», πάντα θα μας ξεπερνάει. Δεν είναι μόνο η φωνή της, η ματιά της, οι ανεπαίσθητες κινήσεις των χεριών της που σε μαγνητίζουν. Ούτε η σκηνική της παρουσία, οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις και η άνεσή της σε οποιοδήποτε ρεπερτόριο. Είναι το ΠΑΘΟΣ της γι’ αυτό που αγάπησε από πέντε χρονών και η εντελώς βιωματική σχέση της με το τραγούδι.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, από 1η Ιανουαρίου θα παρουσιάσουμε συνολικά 24 αφιερώματα, κάθε μήνα, γα τα επόμενα δύο χρόνια!

Τα αφιερώματα δημοσιεύτηκαν σε μεγάλα έντυπα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο τα οποία επιμελήθηκε ο ίδιος ο Φρέντυ Πυτιλάκης, αλλά και στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, όπως το Hilton Κύπρου, το Hyatt Regency Casino και το Μακεδονία Παλλάς Θεσσαλονίκης, καθώς και σε μεγάλες περιφερειακές πόλεις της Ελλάδος όπως τα Τρίκαλα, την Καλαμάτα, τη Λάρισα, το Βόλο, τις Σέρρες, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Ο ίδιος ο Φρέντυ Πυτιλάκης αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια του Απόστολου Καραμπερόπουλου (Ιδιοκτήτη -Εκδότη- Διευθυντή) καθώς και τον Αρχισυντάκτη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, Κώστα Παναγιωτάκη, για την απεριόριστη συμπαράστασή τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοσιογράφο και φίλο μου Άρη Βασιλειάδη για την πολύτιμη βοήθειά του».

marinella1

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ