Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Breaking News

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
20 Δεκεμβρίου 2019

Εορταστικά  γεύματα  σε άστεγους θα προσφέρει, για ακόμη μια χρονιά, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Συγκεκριμένα, θα προσφερθούν εορταστικά εδέσματα   στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι, καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π., στις 24 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων,  την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά.

Σημειώνεται, ότι η προσφορά των εορταστικών εδεσμάτων στο λιμάνι του Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με  την ομάδα εθελοντών «ALEX».

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, ανέφερε  πως για ακόμα μια χρονιά η ΚΟ.Δ.Ε.Π., με γνώμονα τη στήριξη συμπολιτών μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσφέρει εορταστικά γεύματα. «Θέλουμε  να κάνουμε τις γιορτινές  αυτές ημέρες πιο ανθρώπινες για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις όχι μόνο τη γιορτινή αυτή περίοδο αλλά όλο το χρόνο, προκειμένου οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας να νιώθουν ότι δεν είναι μόνες τους. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους», τόνισε ο κ. Βοϊδονικόλας.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ