Εφημερίδα Κοινωνική

Εκλογές στον ΠΕΣΥΔΑΠ για ανάδειξη των οργάνων διοίκησής του

Εκλογές στον ΠΕΣΥΔΑΠ για ανάδειξη των οργάνων διοίκησής του
16 Δεκεμβρίου 2019

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, σχεδόν 90%, των αντιπροσώπων από τους 18 Δήμους - μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ και σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας έγιναν οι εκλογές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόεδρος ομόφωνα εκλέχτηκε ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης   Αντιπρόεδρος με μεγάλη πλειοψηφία ο Νίκος Βρεττάκος. Στην Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχτηκαν κατά σειρά:

1. Μιχάλης Ευθυμιάδης

2. Άγγελος Αραμπατζής

3. Δανάη Λαγουδάκη

4. Δημήτρης Τσατσαμπάς

5. Γιώργος Γκόγκος

6. Θόδωρος Βασιλάκος

Στη διαδικασία ήταν παρόντες και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Κορυδαλλού (Δήμος – έδρα του ΠΕΣΥΔΑΠ) Νίκος Χουρσαλάς, ο ανιπεριφερειάρχης Αντρέας Λεωτσάκος και ο αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου. Επίσης παρών ήταν ο νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Γεωργίου.

Την ανοικτή διαδικασία παρακολούθησαν πολίτες και εργαζόμενοι του Συνδέσμου.  Όλοι οι ομιλητές επισήμαναν την συλλογική δημοκρατική λειτουργία, την δαφάνεια και την παραγωγή έργου από τον ΠΕΣΥΔΑΠ.

Δήλωση προέδρου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη:

«Ευχαριστώ θερμά για την αναγνώριση της συλλογικής δουλειάς μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Συνδέσμου, τους Δημάρχους και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους των Δήμων μελών. Θα συνεχίσουμε με σχέδιο και επιμονή για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσυνης τους».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ