Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Μαρκόπουλος – Βουλευτής Β’ Πειραιά: Επιτακτική ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των φθορών στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Breaking News

Δημήτρης Μαρκόπουλος – Βουλευτής Β’ Πειραιά: Επιτακτική ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των φθορών στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
10 Δεκεμβρίου 2019

Επερώτηση στη Βουλή μετά το δημοσίευμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα νοσοκομεία της Αττικής. Πρόσφατο ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ που ανέδειξε τις φθορές και ρωγμές στους τοίχους του πνευμολογικού τμήματος κινητοποίησε τον βουλευτή Β΄Πειραιά της ΝΔ κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο και «οδήγησε» το θέμα στη Βουλή. Ο βουλευτής αναφέρει στον υπουργό όλα τα στρεβλά που έχουν παρατηρηθεί στις υποδομές και στην αντισεισμική θωράκιση του κτιρίου.

Με ερώτησή του ο κ. Μαρκόπουλος ρωτά τον υπουργό Υγείας σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές στην κτιριακή υποδομή του νοσοκομείου και να μην τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα ασθενών, συνοδών και εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ προσφάτως , ανέδειξε και άλλο ένα θέμα, αυτό του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, στο οποίο επίσης παρατηρήθηκαν ζητήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και την κτιριακή υποδομή που χρονολογείται από το 1968. Για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπως μας είπε ο διοικητής, «τρέχει» πρόγραμμα της ΚΤΥΠ από το οποίο έχει προκύψει ανάδοχος αλλά… ακόμη δεν έχει αναλάβει.

EPISTOLH


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ