Εφημερίδα Κοινωνική

Το ποιητικό λέυκωμα της Νίκης Ταγκάλου «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Το ποιητικό λέυκωμα της Νίκης Ταγκάλου «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
28 Νοεμβρίου 2019

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29) παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο 23 Νοεμβρίου, το ποιητικό λεύκωμα της συγγραφέως Nίκης Ταγκάλου και του φωτογράφου Nίκου Νικόπουλου με τίτλο: » Η Γυναίκα του Κόσμου «.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό της υπεύθυνης εκδόσεων Grotesque του Ομίλου ΕΛΚΥΣΤΗΣ κα. Εύα Παυλίδου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης καθώς και ο ψυχολόγος του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πειραιά κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Την εκδήλωσε συντόνισε η εξαίρετη δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα. Αριάδνη Άρια Αγάτσα.

Για το βιβλίο μίλησε με μοναδικό τρόπο η πολυγραφότατη συγγραφέας κα. Λένα Μαντά. Ποιήματα απήγγειλε με την μαγευτική της φωνή η ταλαντούχα ηθοποιός κα. Σοφία Παυλίδου.

Την εκδήλωση έκλεισαν οι δύο καλλιτέχνες ευχαριστώντας τους συντελεστές και κάνοντας μια αναφορά για τη δημιουργία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Οι εκδόσεις Grotesque ευχαριστούν:

Τις εξαιρετικές κυρίες Αριάδνη Άρια Αγάτσα, Λένα Μαντά, Σοφία Παυλίδου που πλαισίωσαν το πάνελ και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τον Δήμο Πειραιά καθώς και την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Τη Σύμβουλο Επικοινωνίας Ειρήνη Κάτρη, τη δημοσιογράφο Σόφη Αυγουστάτου, τους Χορηγούς Επικοινωνίας της εκδηλώσεως αλλά και το Τυπογραφείο Δανιήλ για το προωθητικό υλικό.

Το βιβλίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου.

Aναζητήστε το!!

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

9


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ