Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Κώστα Κατσαφάδου με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη

Συνάντηση Κώστα Κατσαφάδου με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη
27 Νοεμβρίου 2019

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ κ. Κώστας Κατσαφάδος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, και συζήτησαν για το στρατηγικό σχέδιο που πρέπει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο για την τουριστική προβολή των νησιών του Αργοσαρωνικού, αλλά και της πόλης του Πειραιά.

Παράλληλα τέθηκαν θέματα που αφορούν τις τουριστικές υποδομές, αλλά και την μετατροπή του Πειραιά σε leading home port στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κατσαφάδος δήλωσε:

«Είχαμε μια σημαντική συζήτηση με τον κ. Θεοχάρη. Συμφωνήσαμε ότι τα νησιά μας, που είναι σημείο αναφοράς, τόσο για τον εσωτερικό τουρισμό, αλλά και για χιλιάδες επισκέπτες, από όλον τον κόσμο, πρέπει να στηριχθούν και να προβληθούν μέσω της καμπάνιας που σχεδιάζει ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού.

Παράλληλα πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και με τη δημιουργία υποδομών, που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Τέλος συμφωνήσαμε ότι ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να γίνει το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου και συντονισμένα θα υλοποιήσουμε το σχέδιο προβολής και ανάπτυξής του.

Χαίρομαι γιατί μετά την συνάντηση μου με τον κ. Θεοχάρη, έφυγα πιο αισιόδοξος, διότι διαπίστωσα ότι το Υπουργείο έχει και τη θέληση και τη γνώση να στηρίξει τις θέσεις μας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή των νησιών μας και του Πειραιά».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ