Εφημερίδα Κοινωνική

Πυρά Σγουρού – Κατσικάρη κατά Πατούλη για το Attica TV

Πυρά Σγουρού – Κατσικάρη κατά Πατούλη για το Attica TV
22 Νοεμβρίου 2019

Την έντονη αντίθεσή της στην απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει και να εξαγοράσει χρόνο από το Attica TV για την προβολή της, εξέφρασε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η παράταξη του Γιάννη Σγουρού.

Την αρχή έκανε ο ειδικός αγορητής της παράταξης, δημοσιογράφος. Πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν Περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Κατσικάρης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Πατούλη ότι σπαταλάει 50.000 ευρώ για ένα τηλεοπτικό σταθμό που έχει… «ποσοστά νικοτίνης» στην τηλεθέαση, αντιπροτείνοντας μια σοβαρή συνεργασία με την ΕΡΤ και τα δημοτικά ραδιόφωνα της Αττικής, όπως τον 9,84, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ-1 και τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, με ελάχιστο κόστος και όχι τη σπατάλη αυτή.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κατσικάρης, ζήτησε στοιχεία για το μετοχικό σχήμα του σταθμού –χωρίς να λάβει απάντηση- όπως και για τους ισολογισμούς και τον μηδαμινό τζίρο του, χωρίς επίσης να πάρει απαντήσεις. Επιπροσθέτως, ο έμπειρος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, αναφέρθηκε και στις περίεργες μετοχικές συμμαχίες του Attica TV με πρόσωπα τα οποία στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για απάτες –βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση!

Ο Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» στηλίτευσε επίσης την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια που έχει αποκλειστικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και δεν έχει καμία σχέση με τις αρμοδιότητες, τον αναπτυξιακό ρόλο και σκοπό του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης .

Ο κ. Σγουρός υπενθύμισε ότι η κρίση δεν έχει περάσει και είναι πρόκληση απέναντι στην χειμαζόμενη ελληνική οικογένεια να δίνονται με τέτοια ευκολία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα τοπικό κανάλι.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά από 10 χρόνια μνημονίων ορισμένοι εξακολουθούν να λειτουργούν ως κοτζαμπάσηδες της αυτοδιοίκησης και να πετάνε τα λεφτά δεξιά και αριστερά κατά το δοκούν. Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Η χώρα μας δεν έχει καμία ελπίδα με τέτοιες λογικές και πολιτικές. Είμαστε πάγια και σταθερά απέναντί τους, σημείωσε.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ