Εφημερίδα Κοινωνική

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην Καβάλα – «Έλαμψε» ο σύλλογος ΛΕΩΝΙΔΑΣ με πολλά μετάλλια

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην Καβάλα – «Έλαμψε» ο σύλλογος ΛΕΩΝΙΔΑΣ με πολλά μετάλλια
20 Νοεμβρίου 2019

Περισσότεροι από 200 αθλητές, συνοδοί και προπονητές συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου. Εκεί φάνηκε η «δύναμη» του Συλλόγου «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» ΤSAGKRAKOS BOXING ACADEMY, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους Πυγμαχίας στην Ελλάδα καιτου πρωταθλητή της πυγμαχίας και προπονητή Πουλίκου Τσαγκράκου, με συμμετοχή 6 αθλητών.

Ο Παναγιώτης Καλαντώνης, η Χριστίνα Μαγγιώρου, ο Μιχάλης Λυριστής, η Ελένη Στριλάκου, βγήκαν πρώτοι και πήραν το χρυσό μετάλλιο, η Βασιλική Δρακοπούλου βγήκε δεύτερη και η Αντωνία Δρακοπούλου, έδωσε μάχη αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί.

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας και προπονητής της σχολής «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» ΤSAGKRAKOS BOXING ACADEMY κ. Πουλίκος Τσαγκράκος, μίλησε στην Εφημερίδα Κοινωνική: «Ήταν μια μεγάλη και εντυπωσιακή διοργάνωση! Χαρήκαμε που συμμετείχαμε. Είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές μου γιατί κατέβαλαν τεράστιο κόπο, επίπονη και σκληρή δουλειά ώστε να φτάσουν σε αυτή την θέση και να πάρουν τα μετάλλια. Να τονίσω ότι με δουλειά ενός χρόνου μόνο, κατάφεραν και κατέκτησαν πρώτες θέσεις. Οι κόποι τους ανταμείφτηκαν! Θα χαρούμε στο σύλλογο να υποδεχθούμε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την πυγμαχία, είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά.

Εγώ σαν προπονητής είμαι αρκετά σχολαστικός και επίμονος με τους αθλητές μου και έχω μεγάλη θέληση να τους κάνω όλους πρωταθλητές! Επίσης, θα ήθελα να πω και εγώ με την σειρά μου ότι ετοιμάζομαι για τους επαγγελματικούς μου αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε λίγο καιρό. Θα είναι τιμή μας να δούμε τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές της πυγμαχίας όχι μόνο στη σχολή της Αρεόπολης της Μάνης αλλά και από τη σχολή του Πειραιά, στο Θεμιστόκλειο, που με ενέργειες του κ. Μαρινάκη και του κ. Μώραλη δρομολογήθηκε και ανακαινίστηκε.»

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ