Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Η «νέα» πλατεία Ελευθερίας σε κυκλοφορία! Κάλεσμα του Δήμου σε όλους όσους διατηρούν καταστήματα

 Breaking News

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Η «νέα» πλατεία Ελευθερίας σε κυκλοφορία! Κάλεσμα του Δήμου σε όλους όσους διατηρούν καταστήματα
12 Νοεμβρίου 2019

Στην κυκλοφορία παραδίδεται, τις επόμενες μέρες η πλατεία Ελευθερίας. Η πλατεία παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία των ΙΧ και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω των έργων διαμόρφωσης ενόψει της λειτουργίας του Σταθμού Μετρό.
Με την παράδοση στην κυκλοφορία μπαίνουν στην τελική ευθεία και οι εργασίες στο εσωτερικό της πλατείας, καθώς και η λειτουργία του Μετρό, ενός έργου πνοής, που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους, επιχειρήσεις και επισκέπτες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της πόλης και αναδεικνύοντας την σε πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της παράδοσης της κυκλοφορίας και εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που προγραμματίζουμε στην πόλη, o Δήμος προσκαλεί όλους όσοι διατηρούν εμπορικά και άλλα καταστήματα να προσέλθουν την Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:30 στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) για να συζητήσουν διάφορες προτάσεις και ιδέες που θα ενισχύσουν την αγοραστική κίνηση των καταστημάτων και θα αναβαθμίσουν την εικόνα της πόλης μας.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ