Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου

Εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου
05 Νοεμβρίου 2019

Εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου σε συνεργασία με την Φιλολογική Στέγη Πειραιά με τίτλο: «ΠΝΟΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ του ΠΕΙΡΑΙΑ» με την Πρόεδρο κ. Κορναράκη.

Μάτα την Γενική Γραμματέα κ Δασκαλάκη Άννα την Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Μαίρη Κυδωνάκη- Αγαπητού που έκανε τον Συντονισμό και την Παρουσίαση του προγράμματος με ειδικό αφιέρωμα στον  «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ» καθώς και την Χοροδιδάσκαλο Έρση Μυσιρλή με την Χορευτική ομάδα αλλά και την Μαέστρο Λορένα Λευκοκοίλου με την Χορωδιακή Ομάδα του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά ο κ. Μίλεσης Στέφανος ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής και έγραψε τα κείμενα με τα ιστορικά στοιχεία από την Αναδρομή στον Πειραιά & τα νησιά του Αιγαίου, καθώς και άλλα μέλη της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά.

Παρευρέθηκαν ο κ. Μανωλάκος Νίκολαος Βουλευτής Α Πειραιά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Τουμαζάτου Αλεξάνδρα & κα. Καλαγιά Πασχαλιά η κ Λαγκαδιανού Ρούλα Πρόεδρος του Συνδέσμου Ν. Φαλήρου, η κα. Γερακάρη -Ψωμά η Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Ελλάς (Ελίνα) Βερυκάκη η κα. Μαίρη Κωστούλα Ηθοποιός ο κ. Κανατσέλης Γιάννης ( φωνή των Πειραιωτών ) ο κ. Κρητικός Δημήτρης (κοινωνική) και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι & Φίλες.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ