Εφημερίδα Κοινωνική

Βιβλίο Πέτρου Κυρίμη

Βιβλίο Πέτρου Κυρίμη
18 Οκτωβρίου 2019

Οι εκδόσεις «Κλειδάριθμος» και ο σύλλογος αποφοίτων Saint Paul έκαναν την παρουσίαση του βιβλίου: «Κάποτε στον Πειραιά» του Πειραιώτη συγγραφέα Πέτρου Κυρίμη.

Η παρουσίαση αυτή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής σχολής Πειραιά Saint Paul (Κουντουριώτου 229-231).

Για το βιβλίο του Πέτρου Κυρίμη μίλησαν ο βουλευτής Α’ Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο καθηγητής Ε.Μ.Π. και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ και ποιητής ο Νάσος Βαγενάς και ο Dr. Peter Myrian Professor of Literature, President Emeritus University of Indianapolis, Athens Campus.

Τον συντονισμό της όλης συζήτησης είχε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Καπράνος.

Ο πρόεδρος των αποφοίτων κ. Βαγγέλης Κορκίδης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον 1ο όροφο της Ελληνογαλλικής σχολής, όπου μεταξύ πολλών παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τον εκπρόσωπο του δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Αβραμίδη πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, τον πολιτευτή κ. Στέλιο Μανουσάκη, τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Δημήτρη Καρύδη, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκη, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα. Ειρήνη Νταϊφά. Ακόμα, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θόδωρος Τσόντος με μέλη του ΔΣ, η πρόεδρος του Συνδέσμου Ν.Φ. κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού, ο πρόεδρος των βιβλιοπωλών Πειραιά κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, οι επιχειρηματίες κ. Αλέξης Αγγελόπουλος, κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος- Δασκαλάκης και κ. Γιάννης Μπουτσικάκης, οι δημοσιογράφοι Παντελής Ξανθίδης, Δημήτρης Κρητικός, Γιάννης Κλάδης και Νότης Ανανιάδης, ο πρώην Αντινομάρχης Άγγελος Καστάνης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Σπυράκης, ο Αντιαύαρχος ε.α. Νίκος Αρτεμάκης, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, κ.α.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από την παρουσίαση του βιβλίου ενώ τους δόθηκε και η δυνατότητα να γνωρίσουν τον Πέτρο Κυρίμη από κοντά.

VIVLIO_KYRIMH1

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ