Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΟ «ΝΕΟ» ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

ΤΟ «ΝΕΟ» ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΜΙΝΙΩΝ
21 Οκτωβρίου 2019

Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε σήμερα το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Υμηττού και Μουτσοπούλου, αφαιρέθηκε όλη η παλιά οροφή και τοποθετήθηκε νέα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σύστημα εξαερισμού και νέος φωτισμός, έγινε απόφραξη φρεατίων και ξηλώθηκαν οι κερκίδες. Επίσης, τοποθετήθηκε νέο παρκέ και νέες κερκίδες, νέος πίνακας για το σκορ, καθώς και νέο σύστημα θέρμανσης του γηπέδου (ενεργειακή αναβάθμιση), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν και τα νέα αποδυτήρια. Σημειώνεται ότι το έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πειραιά, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Στο koinoniki.gr μπορείτε να διαβάσετε σχετικές με το θέμα δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά Γ. Μώραλη, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη και της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλας Αντωνάκου.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ