Εφημερίδα Κοινωνική

Το MASTER PLAN έχει πολύ «ψωμί» ακόμα! ΤΩΡΑ αρχίζουν τα «καυτά» ερωτήματα και οι αποκαλύψεις – Ονόματα, εταιρείες και… συγγένειες πίσω από τα εκ. της επένδυσης

 Breaking News

Το MASTER PLAN έχει πολύ «ψωμί» ακόμα! ΤΩΡΑ αρχίζουν τα «καυτά» ερωτήματα και οι αποκαλύψεις – Ονόματα, εταιρείες και… συγγένειες  πίσω από τα εκ. της επένδυσης
16 Οκτωβρίου 2019

Σε αναμονή απαντήσεων για το MASTER PLAN βρίσκεται όλος ο Πειραιάς μετά και την κίνηση-ματ του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να στείλει επιστολή στον ΟΛΠ και στο αρμόδιο υπουργείο, ζητώντας ξεκάθαρες διευκρινίσεις για θέματα όπως: Τι ακριβώς θα γίνει με τα 22.000 τ.μ. και το duty free, τι συμβαίνει με τις θέσεις κρουαζιέρας στο νότιο τμήμα, τι θα γίνει με το Κυκλοφοριακό, ποιες είναι οι προθέσεις για το Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων κ.α. Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα του MASTER PLAN έχει πολύ «ψωμί»ακόμα… και δεν έληξε με την τυπική απόφαση της ΕΣΑΛ. Και επειδή όποιος ψάχνει βρίσκει, έφτασε στα χέρια μας ένα ρεπορτάζ μεγάλης σαββατιάτικης εφημερίδας σχετικά με την κατασκευή του νέου προβλήτα κρουαζιέρας στον ΟΛΠ. Είναι γνωστό, ότι στο έργο ανάδοχος έχει κηρυχθεί η εταιρεία ΤΕΚΑΛ.

Για την εν λόγω εταιρεία, πληροφορηθήκαμε, ότι την περίοδο 2015-19 έχουν γίνει τουλάχιστον 2 καταγγελίες στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων ( ΡΑΛ) για τη σχέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Παναγιώτη Ψαλτάκου με την εταιρεία DOMOSF ERRON, στην οποία-όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, συμμετέχουν συγγενικά του πρόσωπα!!! Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, η δεύτερη εταιρεία αναλαμβάνει την άσκηση εποπτείας στα έργα που εκτελεί η ΤΕΚΑΛ στον ΟΛΠ και όχι μόνο, αφού έχει συντάξει και το MASTER PLAN!!!

Όσο περνάει ο καιρός, τα ερωτήματα που ανακύπτουν πίσω από αυτή τη μελέτη (που λίγοι έχουν στα χέρια τους), πληθαίνουν.Καλό είναι να δοθούν απαντήσεις από όλες τις πλευρές. Και βεβαίως, «εκτός κάδρου» δεν μπορεί να βγει η DOMOS FERRON. Ας μας πει λοιπόν και η εν λόγω εταιρεία, αφού συνέταξε το Master Plan και προφανώς, ξέρει «τι μπήκε και τι βγήκε» και για ποιους λόγους, τι συνέβη με το περιβόητο duty free–mall; Πώς τα 22.000 τ.μ. έγιναν ξαφνικά… 198.000 τ.μ. και ποιοι έβαλαν το χέρι τους, δίνοντας ΕΝΤΟΛΗ για αυτή την ύποπτη αλλαγή που ξάφνιασε ακόμη και τους δημάρχους; Οι αποκαλύψεις τώρα αρχίζουν…!


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ