Εφημερίδα Κοινωνική

Της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ το «ανάγνωσμα»…

Της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ το «ανάγνωσμα»…
02 Οκτωβρίου 2019

Πόσο πληρώθηκε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στα Σαλαμίνια;

Με το ποσό των 4.700 € πληρώθηκε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για να προφέρει τις υπηρεσίες της στα φετινά Σαλαμίνια. Το ποσό αυτό κάλυψε η Περιφέρεια Αττικής.

Συμφωνία με τον ΕΔΣΝΑ υπέγραψε η Σαλαμίνα

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψε ο Δήμος Σαλαμίνας με τον ΕΔΣΝΑ στις 12 Σεπτεμβρίου. Με την παρούσα σύμβαση προβλέπεται παροχή υπηρεσιών λειοτεμαχισμού, μεταφόρτωσης ογκωδών και απορριμμάτων πρασίνου και η διάθεση-τροφοδοσία ανοικτών σκαφών για τη μεταφόρτωση κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις ανάγκες του δήμου και ανάλογα την διαθεσιμότητα του εξοπλισμού και του προσωπικού του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι η συμβολή, των εδώ συμβαλλομένων, στην προεπεξεργασία των αποβλήτων πριν την τελική διάθεση αυτών και στην μείωση του οικονομικού και περιβαλλοντικού κόστους διαχείρισης των ογκωδών και απορριμμάτων πρασίνου, λόγω της προφανούς απομείωσής του προς μεταφορά όγκου και της εξοικονόμησης πολύτιμου χώρου στον τελικό αποδέκτη (ΧΥΤΑ) των υπόψη στερεών αποβλήτων.

Η συνολική δαπάνη για την παροχή των προαναφερομένων υπηρεσιών, προϋπολογίζεται στο ποσόν των 32.000,00€ για τα έτη 2019-20.

Τώρα τους πληρώνουν!

Στη Διαύγεια δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπ. Εσωτερικών για επιχορήγηση Δήμων της χώρας, με συνολικό ποσό 2.632.630,00€, για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων Δήμων της Χώρας που συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Στο Κερατσίνι…

-Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Τσίγγερης για τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. -2.896,14€ πλήρωσε για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ ο δήμος, όπως μαθαίνουμε από τη Διαύγεια.

Σκλαβενίτης και Μύλοι Λούλη στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας έγιναν δεκτές χορηγίες των εταιρειών Σκλαβενίτης και Μύλοι Λούλη. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ χορήγησε 10 δωροεπιταγές των 100€ τον Μάιο και τον Ιούνιο με σκοπό να βοηθήσει τους δημότες του Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Αντίστοιχα η εταιρεία Μύλοι Λούλη ΑΕ χορήγησε 1000 κιλά αλεύρι τους αντίστοιχους μήνες.

Η εταιρεία του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Κ. Νιζάμη πήρε διαγωνισμό ανέλκυσης ναυαγίων στον Ο.Λ.Ε.

Με αντίτιμο 0,0124 ευρώ η «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΕΠΕ» του δημοτικού συμβούλου Πειραιά Κωνσταντίνου Νιζάμη θα ανελκύσει και θα απομακρύνει εκτός Ελευσίνας τα ναυάγια ΑΝΝΑ Μ, ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ και ΔΡΕΠΑΝΟπεριοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.

Εμπιστεύονται την πειραιώτικη επιχείρηση του κ. ΓΟΡΑΝΙΤΗ

Η πειραιώτικη επιχείρηση του κ. ΓΟΡΑΝΙΤΗ ΠΑΝ. ΠΑΥΛΟΥ, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής αγωνιστικών μεταλλίων και επάθλων επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, από την Περιφέρεια Αττικής να κατασκευάσει τα αναμνηστικά και να επιμεληθεί τη χρονομέτρηση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθήνα Ελεύθερη».

Τεχνικά προβλήματα «Επιχορηγούμενων Φορέων» ΤΥΧΑΙΟ;

Λόγω… τεχνικών προβλημάτων το σύστημα επικοινωνίας/υποστήριξης του Προγράμματος Διαύγεια καθώς και το σύστημα του Μητρώου Επιχορηγούμενων Φορέων βρέθηκε ξαφνικά εκτός λειτουργίας, «κίνηση» που προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έφερε πολλές «συνωμοσιολογίες» στο προσκήνιο! Τελικά, όπως μάθαμε, μετά από κινητοποίηση, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, πρωτού γίνει «θέμα».

400.000€ στην MEGA SPRINT GUARD για τη φύλαξη του λιμανιού της Ελευσίνας

Μετά από ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διενήργησε ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας για την Παροχή Υπηρεσιών της άσκησης των ελέγχων ασφαλείας στη Λιμενική Εγκατάσταση του Κεντρικού Λιμένα ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ αντίστοιχα οριστικός ανάδοχος ορίστηκε «MEGA SPRINT GUARD ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,για το ΣΥΝΟΛΟ 24 μηνών ποσό 328.680,76 με ΦΠΑ 24% ποσό 78.883,38 € ήτοι τελικό ποσό 407.564,14 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Μεγάλο έργο αναλαμβάνει η ΕΡΓΟΡΟΗ

Η ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ αναλαμβάνει την κατασκευή του έργου: «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».συνολικού οικονομικού αντικειμένου τρακοσίων είκοσι επτά χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (327.800,00 €) με ΦΠΑ. Η ΕΡΓOΡOΗ ΑΤΕ είναι μια από τις πλέον δυναμικά εξελισσόμενες εταιρίες στα αντικείμενα δραστηριόποιησής της που διαρκώς διευρύνονται. Ο κύκλος εργασών της, το πλούσιο έργο της, η διαρκής ανέλιξη πτυχίου, ποιότητας και ποσότητας ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού αποτυπώνει τη δυναμική της εταιρίας.

Εξοπλισμός και καλά «εργαλεία»

Τη δέσμευση πίστωσης ύψους 14.965,00€ σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εσωτερικών για αγορές ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφούς εξοπλισμού, «προχωράει» σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Φαίνεται πλέον η «δουλειά» θα γίνεται με την τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας!

Μοντάζ στον… Θεοδωρικάκο

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης την παραγωγή φιλμ με μονταζ με την ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών, στην εταιρεία «Δημήτριος Φαρ. Παπάς, Υπηρεσίες Ήχου – Εικόνας – Πληροφορικής», με κριτήριο την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση τη χαμηλότερη τιμή.Η δαπάνη για την εκτέλεση της παραγωγής φιλμ με μοντάζ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των εννιακοσίων εξήντα επτά ευρώ #967,00 €# πλέον Υ.Π.Α. 24%

Πόσο μας κόστισε η Ποδηλατοδρομία στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας;

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την ανάθεση της δημιουργίας video και μοντάζ για τη συνδιοργάνωση της ΠεριφέρειαςΑττικής με το «Σύλλογο Αστικών Ποδηλάτων Αττικής», Ανοιχτής Ποδηλατοδρομίας,στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην εταιρεία «ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ Π.ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» στη συνολική τιμή της οικονομικής της προσφοράς ήτοι: 2.350,00€. Επίσης, την ανάθεση της προμήθειας φυτών στην εταιρεία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΛΑΧΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. ΦΥΤΩΡΙΟ«ΦΥΣΗ» στη συνολική τιμή της οικονομικής της προσφοράς ήτοι: 160,00€ και την ανάθεση της κατασκευής banner (2,40 τ.μ) και τριανταδύο (32) μπουντουζιών για στην εταιρεία «ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ» στη συνολική τιμή της οικονομικής τηςπροσφοράς ήτοι: 79,36€ .

Συνεχίζεται το αποχετευτικό έργο στην περιοχή της Λακότρυπας

Συμπληρωματική σύμβαση εργασιών αξίας 70.680 ευρώ υπέγραψε η περιφέρεια Αττικής με την εταιρεία ΛΙΘΟΣ Α.Τ.Ε.. Η 1η Συμπληρωματική Σύμβαση θα συμπεριλάβει αύξηση των απολογιστικών εργασιών του έργου για την κάλυψη του κονδυλίου της αρχαιολογίας (σύμφωνα με το υπ’ αριθ. ΥΥΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΕΑΔΑ/ΤΠΚΑΜ/203556/145770/1266/49 4/15-05-2018 έγγραφο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής). Συγκεκριμένα την απαίτηση παρακολούθησης σε όλη τη διάρκεια του έργου (18 μήνες), των εκσκαπτικών εργασιών από αρχαιολόγο και τη πρόβλεψη για τυχόν ανασκαφικές εργασίες σε περίπτωση ευρέσεως αρχαιοτήτων.

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ