Εφημερίδα Κοινωνική

Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη – Κατσαφάδου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σύσκεψη Χρυσοχοΐδη – Κατσαφάδου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
03 Οκτωβρίου 2019

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά και των νησιών και είναι αρμοδιότητάς του.

Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο κ. Κατσαφάδος έθεσε στον Υπουργό τα θέματα Ασφάλειας του πολίτη, του παραεμπορίου, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης και Κατσαφάδος συμφώνησαν ότι τα ζητήματα που αφορούν την πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας, αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης για αυτό και η στήριξη της ΕΛΑΣ, τόσο από πλευράς στελέχωσης, όσο και υλικοτεχνικής υποδομής, αποτελούν βασικούς πυλώνες της πολιτικής που ήδη υλοποιείται.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να προχωρήσει άμεσα η στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και της ομάδας ΟΠΚΕ. Παράλληλα ο Υπουργός τόνισε ότι θα καλυφθούν τα κενά σε στελεχιακό δυναμικό της τροχαίας Πειραιά για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη,

Σε ότι έχει να κάνει με το τεράστιο χωροταξικό πρόβλημα της υπηρεσίας ΔΙΑΣ Πειραιά ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε στον βουλευτή της ΝΔ κ. Κώστα Κατσαφάδο ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να υλοποιηθεί το ταχύτερο η μετεγκατάσταση της υπηρεσίας, σε χώρο που θα πληρεί τις συνθήκες ασφάλειας αλλά και αξιοπρέπειας, ώστε απρόσκοπτα να συνεχισθεί η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη.

Σε ότι αφορά το θέμα που του έθεσε ο κ. Κατσαφάδος, για την μεταφορά του ΑΤ Κυθήρων, σε κτίριο που θα ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία των στελεχών της ΕΛΑΣ, ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα δοθεί λύση και τα προσχωρήσει η μετεγκατάστασή του.

Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, ώστε να παταχθεί το παρεμπόριο, στην πόλη του Πειραιά, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον εμπορικό κόσμο, και στερεί έσοδα από το ελληνικό δημόσιο.

 

1


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ