Εφημερίδα Κοινωνική

Πειραιώτης γλίτωσε από απατεώνα δήθεν «υπάλληλο» της ΔΕΗ – Είχε διαβάσει περιστατικά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

 Breaking News

Πειραιώτης γλίτωσε από απατεώνα δήθεν «υπάλληλο» της ΔΕΗ – Είχε διαβάσει περιστατικά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
16 Οκτωβρίου 2019

Καταγγελία από συμπολίτη μας στην Τζαβέλλα δέχτηκε η εφημερίδα μας, με αφορμή περιστατικό με «μαϊμού» υπάλληλο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος άνδρας, περίπου 50 χρονών, λέγοντάς του ότι είναι από τη ΔΕΗ του χτύπησε το κουδούνι για έλεγχο. Ο συμπολίτης μας, του άνοιξε αλλά τον παραξένεψε α) ότι δεν του έδειξε κάποιο διαπιστευτήριο, β) ότι δεν ήταν η ημερομηνία που γράφει ο λογαριασμός ότι θα γίνει καταμέτρηση από υπάλληλο της εταιρείας, γ) ότι ο συγκεκριμένος «κύριος» δεν άνοιξε το κουτί της ΔΕΗ αλλά ζήτησε να ανέβει στον Α’ όροφο της Πολυκατοικίας, δήθεν να ελέγξει τον πίνακα. Υποψιασμένος ο συμπολίτης μας από πρόσφατο δημοσίευμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για τους «μαϊμού-υπαλλήλους», δεν τον άφησε λεπτό μόνο του και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Αυτό, πιθανόν λειτούργησε ανασταλτικά για τον δράστη, ο οποίος, αφού έριξε μια ματιά στο χώρο εντός του σπιτιού και συνειδητοποιώντας ότι δεν τον παίρνει για κάτι «παραπάνω» είπε στον συμπολίτη μας ότι «πρέπει να λάβεις επιστροφή 150 ευρώ από τη ΔΕΗ, αλλά μου οφείλεις 50 ευρώ για την επίσκεψη!». Ο ιδιοκτήτης δεν του έδωσε χρήματα και ο τελευταίος έφυγε γρήγορα λέγοντας «εντάξει, θα τα βρούμε».

Μετά το πρώτο ξάφνιασμα, ο συμπολίτης μας συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για απατεώνα και φοβούμενος ότι ήδη είχε «σκανάρει» το διαμέρισμά του, επικοινώνησε με την εφημερίδα μας για να μας περιγράψει το περιστατικό και μέσω της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ να ενημερώσει και όλο τον κόσμο για τη δράση αυτού του «κυκλώματος» στην περιοχή μας. Να προσέχετε λοιπόν και για ο,τιδήποτε περίεργο υποπέσει στην αντίληψή σας να ειδοποιείται την Αστυνομία.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ