Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Αμοργιανός: Τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά του στον Πολιτισμό

Νίκος Αμοργιανός: Τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά του στον Πολιτισμό
18 Οκτωβρίου 2019

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μελωδίες και βραβεύσεις, έζησαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο δημαρχείο Σαλαμίνας οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι φιλόμουσοι και φιλότεχνοι, σε μια διοργάνωση του Διεθνούς Πολιτιστικού Οργανισμού «Το Καφενείο των Ιδεών». Τιμόμενοι μεταξύ των Ελλήνων και ξένων προσωπικοτήτων και ο γνωστός Πειραιώτης Νίκος Αμοργιανός, Εκδότης του Art & Art Magazine, Μουσικός και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιώς, ο οποίος και τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά του στον Πολιτισμό της Πατρίδος μας.

Στο πλευρό του, ο Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βουλγαρίας Dr.Ευστάθιος Αρβανίτης – Γεν. Διευθυντής του περιοδικού και ο διακεκριμένος Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της Unesco Πειραιώς και Νήσων Γιάννη Μαρωνίτη και που τυγχάνει και Διευθυντής Ιστορίας και Έρευνας του Art & Art Magazine.

Η εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ » εύχεται πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στον καλό φίλο Πειραιώτη Νίκο Αμοργιανό, προς όφελος της Τέχνης και του Πολιτισμού μας που τόσα χρόνια υπηρετεί με αγάπη και συνέπεια, όπως τόνισε και στον λόγο του ο κ. Γιώργος Τσούκαλης στην τελετή απονομής των βραβείων.

amorgianos1


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ