Εφημερίδα Κοινωνική

«Κλεμμένες λιακάδες» της Μαρίας Παναγοπούλου

«Κλεμμένες λιακάδες» της Μαρίας Παναγοπούλου
18 Οκτωβρίου 2019

Ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», για τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό και τις επιστήμες και ο εκδόσεις «Ωκεανός», πραγματοποίησαν την παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου «Κλεμμένες λιακάδες».

Η παρουσίαση αυτή του βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο καφέ – μπαρ «Belle-Amie», που βρίσκεται στο Πασαλιμάνι.

Για το βιβλίο «Κλεμμένες λιακάδες» μίλησαν: Αντώνης Ανδρικάκης – ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, η Ζήνα Κουτσελίνη – παρουσιάστρια. Τραγούδια ερμήνευσε ο Άκης Δείξιμος των Α. Βαρδή – Α. Ανδρικάκη (και όχι μόνο).

Στον χώρο του μαγαζιού που γέμισε ασφυχτικά από πολλούς φίλος της συγγραφέως, διακρίναμε τον βουλευτή κ. Βασίλη Σπανάκη, τις Αντιδημάρχους Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα και κα. Ανδριάνα Ζαρακέλη. Παρόντες επίσης ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκης, ο πρώην βουλευτής κ. Όθωνας, ο γνωστός Δημοσιογράφος κ. Κώστας Χαρδαβέλας, καθώς και οι: κα. Λίτσα Νιαρχάκου, κ. Δημήτρης Κρητικός, κ.α.

Η πρόεδρος του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» κα. Νανά Λάτση εκ μέρους του Ομίλου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους σε αυτή την τιμητική βραδιά για την συγγραφέα κα. Μαρία Παναγοπούλου.

1

 

 

 

 

 

2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ