Εφημερίδα Κοινωνική

Επίσημη παρουσίαση 3ών νέων ειδών Raqshobic, της Μαρίας Αθανασιάδου στο Fitness Meeting 2019

Επίσημη παρουσίαση 3ών νέων ειδών Raqshobic, της Μαρίας Αθανασιάδου στο Fitness Meeting 2019
21 Οκτωβρίου 2019

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση 3ών νέων ειδών Raqshobic (Ρακσόμπικ), στα πλαίσια του 17ου Πανελλήνιου Επαγγελματικού Συνεδρίου “FITNESS MEETING 2019” που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Tae-Kwon-Do του Παλαιού Φαλήρου.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και όσοι επιθυμούσαν να συμμετέχουν στα νέα είδη γυμναστικής που βασίζονται στη φυσιολογία της κίνησης του προ-ισλαμικού Raqsharqi (δηλαδή κινήσεις που βασίζονται στο πέλμα-λύγισμα και μυϊκές απομονώσεις) και παράλληλα συνδυάζει στοιχεία άλλων χορών. Όπως δήλωσε η κα. Αθανασιάδου, η οποία είναι ερευνήτρια χορού και δημιουργός αυτών των νέων ειδών, ο συνδυασμός αυτός του Ρακσόμπικ, με στοιχεία του Ιρλανδικού, Tribal και Bollywood, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στον Πειραιά, μαθήματα Ρακσόμπικ River/Irish, Ρακσόμπικ Tribal Fusion & Ρακσόμπικ Bollywood (Raqshobic Dance Fitness®️©️) πραγματοποιούνται στη Σχολή Χορού Αμάλγαμα. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται και οι εκπαιδεύσεις για νέους δασκάλους του είδους.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ